Succesvol MDXL 2023

Dinsdag 04 april 2023

Op maandag 3 april vond in De Woonindustrie de tweede editie van MDXL Project & Interieur plaats. Lezingen en gastexposanten richtten zich specifiek op architecten, projectontwikkelaars, inrichters en adviseurs.
Succesvol MDXL 2023
Succesvol MDXL 2023 Succesvol MDXL 2023 Succesvol MDXL 2023

De sfeer was goed in Nieuwegein, de zon scheen en al vroeg in de ochtend was het atrium goed gevuld. Zowel gastexposanten als een aantal vaste standhouders toonden hier hun producten, toegesneden op contracttoepassing. Ellen van Vegten van De Woonindustrie (DWI): 'We hebben de organisatie van deze editie veel grootster aangepakt en zijn blij met de mooie partijen die zich vandaag lieten zien.' MDXL is bedoeld als jaarlijks terugkerend evenement.

 

In plaats van de eerder aangekondigde Jan de Jong was Edgar Belonje van Rockfon de eerste spreker van de dag (foto 1). Hij legde uit dat akoestiek overal om ons heen is en ons gedrag beïnvloedt. Een goede akoestiek is dus noodzakelijk om prettig in een ruimte te kunnen verblijven. Natuurlijk gaf hij ook diverse voorbeelden van toepassingen van Rockfon producten. De plafondplaten en wandpanelen van het bedrijf verbeteren de akoestiek en ‘dankzij de mogelijkheid van een naadloze afwerking wordt niet aan de look van de ruimte ingeboet’.

 

Standhouder Nordlux toonde in het atrium een selectie uit de verlichtingscollectie, die elders in DWI uitgebreider te zien is (foto 2). De Deense in- en outdoorverlichtingsfabrikant is sinds 2018 echt actief op de Nederlandse markt. Het bedrijf is gaandeweg steeds meer projecten gaan doen, waarbij volgens vertegenwoordiger Ruben Lankhorst de betaalbare prijs van de designarmaturen een belangrijke rol speelt.

 

Vloerkledenwinkel was tijdens MDXL aanwezig met de nieuwste designs van Marie-Gon (foto 3) en Elvire Rombouts. Daarnaast was een greep te zien uit het enorm brede aanbod van het bedrijf. Dit bestaat uit vloerkleden van bekende labels, maar ook uit veel eigen collecties, veelal ontworpen door bekende designers. Ook specialiseert Vloerkledenwinkel zich in het op maat maken van vloerkleden, in een veelvoud van designs en kleuren, zodat elk project een uniek vloerkleed kan krijgen.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.vloerkledenwinkel.nl
www.nordlux.com
www.rockfon.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, verlichting, licht, marketday, marketdayxl, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #MDXLProjectenInterieur, #rockfon, #vloerkledenwinkel, #nordlux

Gerelateerd nieuws
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Overname Erfal gaat niet door
Op 11 april 2024 heeft Hunter Douglas GmbH, Düsseldorf, zijn aanmelding voor de overname van Erfal GmbH & Co. KG afgeblazen wegens mededingingsbezwaren van het Bundeskartellamt.
lees verder
Hekwerk op maat
[Sponsored artikel] - Het creëren van een maatwerk hekwerk kan een waardevolle toevoeging zijn aan elk eigendom voor het definiëren van grenzen, toevoegen van esthetische waarde of verbeteren van beveiliging.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden