Sterke groei Heimtextil 2024

Dinsdag 09 mei 2023

Het aantal aanvragen van exposanten voor deelname aan de Heimtextil 2024 overtreft nu al het aantal deelnemers van 2023. Het is zeker dat de editie van volgend jaar verder zal uitbreiden.
Sterke groei Heimtextil 2024
Sterke groei Heimtextil 2024 Sterke groei Heimtextil 2024 Sterke groei Heimtextil 2024

Sterke registratiecijfers voor Heimtextil 2024: meer dan 2.500 exposanten hebben hun deelname aan 's werelds toonaangevende vakbeurs voor woning- en contracttextiel van 9 tot 12 januari 2024 in Frankfurt al aangekondigd. 'De vraag overtreft nu al het aantal exposanten van het vorige evenement. We zijn erg blij met de positieve respons in alle productsegmenten - zowel wereldwijd als nationaal. In 2024 zullen we ons aanbod verder uitbreiden, met name voor de contractbusiness en voor vezels en garens voor huis- en huishoudtextiel,' zegt Olaf Schmidt, vice president Textiles & Textile Technologies bij Messe Frankfurt.

Heimtextil 2024 blijkt bijvoorbeeld erg populair bij behangleveranciers. Hier hebben gerenommeerde merken als A.S. Création (Duitsland), Graham & Brown (UK), Kinland Decor (Hong Kong), Marburger Tapetenfabrik (Duitsland) en Masureel International (België) hun terugkeer aangekondigd.

 

Bij Smart Bedding in hal 11.0 zullen naar verwachting bijna alle marktleiders hun nieuwste collecties beddengoed, matrassen en slaapsystemen presenteren op Heimtextil.

 

Exposanten voor de contractsector hebben zich op de afgelopen Heimtextil met succes gepresenteerd in hal 4.0. Zo wordt het aanbod van outdoorstoffen, kunstleer en functioneel textiel voor de contractsector op Heimtextil 2024 verder uitgebreid en internationaler van opzet. Bovendien hebben alle contractexposanten van het vorige evenement hun deelname aan Heimtextil 2024 al aangekondigd.

 

Acht maanden voor het evenement zijn de zes hallenniveaus 'Asian Excellence' en 'Asian Selection' al volgeboekt - zowel in de afdelingen woningtextiel (10.0-10.3) als woningtextiel (6.0, 5.0, 6.1). Handelskopers van grote volumes vinden in deze hallen een uniek Aziatisch aanbod van industriële tot handgemaakte goederen. Hier ontmoeten volumegerichte buiten- en groothandelaren en vertegenwoordigers van warenhuizen fabrikanten die bestellingen in middelgrote en grote volumes mogelijk maken. Het assortiment Asian Excellence in de hallen 6.1 en 10.2 bestaat uit hoogwaardige producenten met exportervaring, geselecteerd door een onafhankelijk panel van deskundigen.Links

www.heimtextil.messefrankfurt.com
www.netherlands.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, textielindustrie, circulair, duurzaam, trend, trends, forecast, voorspelling, Heimtextil, heimtex, #heimtex, #Heimtextil, #messefrankfurt, #asianexcellence

Gerelateerd nieuws
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
Banenwinkel voor retail
Inretail opent per 1 juni een tijdelijke banenwinkel in Deventer, met als doel om werkzoekenden, werkgevers en andere betrokkenen in de non-food retail met elkaar te verbinden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden