Signify gaat voor klasse A

Maandag 13 september 2021

Signify introduceert de eerste meest energiezuinige Philips LED A-klasse lampen. Deze zijn volgens de verlichtingsproducent goed voor de planeet en de portemonnee.
Signify gaat voor klasse A

De eerste Philips LED A-klasse lampen voldoen aan de strengere EU-regelgeving voor ecodesign en energielabels die op 1 september 2021 van kracht wordt. De nieuwe Philips led-lampen met een langere levensduur (tot 50.000 branduren) bieden consumenten volgens het Signify een slimme investering voor zowel de planeet als hun portemonnee. De led-lampen, verkrijgbaar in 40W en 60W equivalenten, liggen nu in de winkel.

 

Voor een A-klasse classificatie onder de nieuwe regelgeving moeten verlichtingsproducten een energie-efficiëntie van 210lm/W bereiken. Signify heeft vier reguliere A-vormige lampen ontwikkeld en ontworpen die aan deze criteria voldoen. Dit betekent dat ze 60% minder stroom verbruiken om dezelfde lichtopbrengst en -kwaliteit te bereiken als standaard Philips led-lampen. Dankzij deze technologische doorbraak zijn de nieuwe producten de eerste in een reeks nieuwe Philips LED A-klasse lampen die voldoen aan het hoogste niveau in de nieuwe EU-wetgeving voor energie-etikettering.

 

Signify is vastbesloten om de efficiëntieniveaus voor alle vormfactoren in de loop van de tijd verder te verbeteren en blijft zich inspannen om eind 2021 plasticvrije verpakkingen voor al zijn consumentenproducten te realiseren. De Philips LED Classic lamp clear 40W kost in de winkel € 9,99, de Philips LED Classic lamp clear 60W kost € 11,99.

 Links

www.signify.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, energie, label, energielabel, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, #philips, #signify

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder
Succesvol Showup
Op 5 en 6 september vond Showup weer plaats in Expo Haarlemmermeer. Een bruisend evenement, waar vanaf spatte dat zowel ondernemers als bezoekers blij waren om weer live inspiratie op te kunnen doen. Interieurjournaal haalt wat krenten uit de pap.
lees verder
Stadswinkel Ikea in Wenen geopend
Ikea heeft al stadswinkels in steden als Parijs en Hamburg, maar hier is nu een duurzame stadswinkel in Wenen bijgekomen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden