Showup voorjaar vervalt

Donderdag 14 januari 2021

De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
Showup voorjaar vervalt

De organisatoren van Showup zijn een beetje verdrietig maar wel realistisch. Gegeven de huidige omstandigheden hebben ze besloten dat Showup niet plaats kan vinden op 14-15 maart 2021.
 
Afgelopen december was nog besloten om de beurs te verplaatsen van begin februari naar midden-maart. In de drie maanden tot de beurs zouden de besmettingscijfers voldoende kunnen dalen. Vervolgens zou, net als in het najaar in 's-Hertogenbosch, Showup weer op een verantwoorde en veilige manier georganiseerd kunnen worden.

Helaas is de lockdown weer verlengd en de onzekerheid niet minder geworden. Daarom is besloten om de voorjaarseditie voor 2021 geheel over te slaan. De focus wordt nu gelegd op de najaarseditie van de beurs op 5-6 september. Het is de bedoeling om daar een glorieuze welcome-back editie van te maken.
 
De organisatie wenst iedereen heel veel succes, kracht en doorzettingsvermogen in de komende periode en hoopt elkaar weer te gaan zien in september!Links

www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #staysafe #showup21 #coronaproof #togetherweshowup

Gerelateerd nieuws
Nieuwkomers DWI deel 1
De Woonindustrie (DWI) heeft weer nieuwe exposanten. Zij zijn te zien tijdens de voorjaarsdagen op 21-23 maart en 12+13 april. Interieurjournaal stelt de nieuwkomers graag voor, verdeeld over meerdere berichten.
lees verder
Zelected by House zoekt BelgiŽ
Zelected by House (ZBH) is een Zweedse leverancier van stijlvolle interieuraccessoires. Het bedrijf is op zoek naar een distributeur voor BelgiŽ.
lees verder
Nijntje op de vloer
De Nederlandse ontwerpstudio Maison Deux introduceert samen met 's werelds meest bekende konijn een exclusieve collectie vloerkleden. De iconische en minimalistische ontwerpen van Dick Bruna zijn voor het eerst vertaald naar een collectie wollen vloerkleden met 3D textuur.
lees verder
Bamboo collectie
Bohemian stijl is steeds meer terug te zien in het interieur. Natuurlijke elementen zoals bamboo en cement zorgen voor een bohemian, zomers gevoel, kenmerkend voor de collectie van Pottery Pots.
lees verder
Renson nieuws op R+T
Tijdens R+T Digital (van 22 tot 25 februari) introduceerde de Belgische Renson groep verschillende noviteiten van zijn merk Renson. Daarnaast gaan de merken Argenta en Rob door onder de nieuwe merknaam Arlu.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden