Daglichtgevoel door Signify

Vrijdag 15 januari 2021

De nachten zijn lang, de dagen kort. Eigenlijk zitten we allemaal teveel binnen en krijgen te weinig zonlicht. Signify introduceerde vorig jaar daarom de lichtinnovatie NatureConnect.
Daglichtgevoel door Signify

Signify, voorheen Philips, creëerde NatureConnect om de welzijn en productiviteit van werknemers te stimuleren. Deze combinatie van armaturen moet een natuurlijk daglichtritme na bootsen en is nu als eerste geïnstalleerd bij Van Rennes Elektro- & Installatietechniek.

 

NatureConnect combineert verschillende LED-armaturen - Daylight, Skylight (een kunstmatig venster) en Lightscape - met een intuïtieve bediening om natuurlijke lichtscènes op maat te creëren. Het natuurlijke dag-nacht ritme van het licht moet zorgen voor activiteit overdag en goede rust ’s nachts. De illusie dat we de hemel kunnen zien geeft een gevoel van ruimtelijkheid, vrijheid en tijdsbesef. Het gebruik van de kleuren en dynamiek uit de natuur stimuleert volgens Signify positieve emoties, samenwerking en creativiteit.

 

Toen Van Rennes Elektro- & Installatietechniek bezig waren met een upgrade van het eigen kantoorpand koos het bedrijf dus voor NatureConnect. De eerste reacties zijn zeer positief en medewerkers voelen zich duidelijk energieker, volgens zegt Jaco Bervoets, Directeur bij Van Rennes. Nu gaat Van Rennes Elektro- & Installatietechniek NatureConnect als specialist installeren bij andere bedrijven en instellingen.Links

www.vanrennes.nl
www.signify.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, domotica, bluetooth, app, #vanrennes, #philips, #signify

Gerelateerd nieuws
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
 
Caboche plust
lees verder
Woonbranche luidt de noodklok
De Nederlandse woonbranche doet in een brief aan het kabinet een dringende oproep om de woonwinkels te heropenen. De orderportefeuilles zijn nagenoeg leeg en de branche dreigt ook niet in aanmerking te komen voor steunmaatregelen.
lees verder
De zes IMM trends voor 2021-22
Welke effecten heeft de coronapandemie op het interieur? Welke trends zijn van invloed op de ontwikkeling en productie van meubels? En welke impact hebben de maatschappelijke veranderingen op het consumentengedrag in de interieurmarkt?
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden