Nieuwe directeur Ronald Schmitt

Vrijdag 15 januari 2021

Sinds 1 januari heeft Christian-Lutz Neubert de leiding van Ronald Schmitt GmbH overgenomen. Dit proces werd vorig jaar in gang gezet. Deze nieuwe leidinggevende moet voor een frisse wind zorgen, met een nieuwe merkidentiteit.
Nieuwe directeur Ronald Schmitt

Half februari 2020 verwierf Christian-Lutz Neubert al 50% van de aandelen in de fabrikant van tafels en stoelen van zijn vorige enige aandeelhouder, Claus Lenzmann. Lenzmann was al langere tijd op zoek naar een nieuwe partner en opvolger. In het afgelopen jaar trad Neubert op als consultant voor Ronald Schmitt en richtte hij zich met name op de strategische heroriëntatie van het bedrijf. Nu draaien de rollen om, Neubert neemt de leiding en Lenzmann blijft adviseur van het bedrijf.

 

Neubert werkte tot eind april 2014 als Managing Director Marketing & Sales bij Express Möbel en de meubelfabrikant CS Schmalmöbel, die destijds ook deel uitmaakte van de Nolte Group. Met zijn eigen adviesbureau CLN-Consult begeleidt hij sinds 2015 internationale projecten in het luxe segment. Hij gaat bij Ronald Schmitt zorg dragen voor de collectieontwikkeling, maar de hele merkidentiteit gaat daarnaast op de schop. In maart staat een roadshow gepland. Of het bedrijf in 2022 aanwezig is op vakbeurs IMM is onduidelijk.Links

www.ronald-schmitt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, beurs, show, event, evenement, bed, ledikant, bedtextiel, overtrek, boxspring, meubel, tafel, zitmeubel, kast, bijzettafel, salontafel, kapstok, stoel, eetkamer, fauteuil, dressoir, trends, woontrends, interieurtrends, personalia, organisatie, #ronaldschmitt, #ChristianLutzNeubert

Gerelateerd nieuws
 
Gerard Castelijn overleden
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
Zoen en vlinder in de lente
Enzo Architectuur & Interieur introduceert eettafel Vlinder, onderdeel van hun meubelcollectie Zoen, die in 2019 op de markt kwam. Vlinder is volgens het bedrijf een stralend middelpunt, dat is ontstaan tijdens een verstilde periode in een woelige wereld.
lees verder
Kastsysteem voor alle ruimtes
Het wandmeubelsysteem Rolf Benz Stretto brengt orde in woonruimtes. Het biedt veel keuzemogelijken qua kleuren, materialen en afmetingen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden