Proposte 2020 vervalt

Zaterdag 18 juli 2020

Na eerder uitstel van april naar september is de 2020-editie van de internationale stoffenbeurs Proposte nu toch vervallen en verplaatst naar 2021.
Proposte 2020 vervalt

Proposte in Cernobbio (Como) was oorspronkelijk gepland van 27-29 april, maar werd later verplaatst naar 23 tot 25 september. Gezien de huidige internationale situatie vanweg corona, heeft de organisatie in overige met exposanten nu toch besloten het evenement uit te stellen.

'We hebben tot het allerlaatste moment gewerkt in de hoop de data van september te kunnen redden en het evenement te kunnen organiseren terwijl we de veiligheid van alle deelnemers garanderen. De onzekerheid over de reisomstandigheden, vooral op internationaal niveau, evenals de snelle het veranderende wereldscenario stelt ons niet in staat de data van september te bevestigen, aangezien 75% van onze bezoekers uit het buitenland komt,', stelt president Piercarlo Viganò.

Geen gemakkelijke beslissing, ook gezien de internationale relevantie van Proposte voor de hele sector. Er worden al voorbereidingen getroffen voor de editie 2021 en een online alternatief, maar verdere details daarover volgen nog.Links

www.propostefair.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, woon beurs, show, evenement, tentoonstelling, event, evenement, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, gordijn, raam, meubel, bekleding, interieurtextiel, textielfabrikant, textielindustrie, converter, grossier, raamdecoratie, meubelstoffen, #internationalobservatory, #ascontexeditoriale, #villaerba, #sheratonlakecomo, #spaziocomo, #cernobbioshed, #villabernasconi, #Propostefair, #proposte28, #proposte2020, #proposte2021

Gerelateerd nieuws
 
Safe at Home door Kobe
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
Contrasterend en complementair
Vescoms collectie vinyl wandbekleding is uitgebreid door de introductie van Sila en de nieuwe kleurenserie van Shannon - twee gestructureerde oppervlakken die zowel contrasterend als complementair zijn.
lees verder
Innovatief wandsysteem
Met TheWall van Lechner wordt de muur volgens het bedrijf een multifunctioneel interieurhighlight. Het nieuwe achterwandsysteem combineert design met innovatieve techniek.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden