Proposte 2020 vervalt

Zaterdag 18 juli 2020

Na eerder uitstel van april naar september is de 2020-editie van de internationale stoffenbeurs Proposte nu toch vervallen en verplaatst naar 2021.
Proposte 2020 vervalt

Proposte in Cernobbio (Como) was oorspronkelijk gepland van 27-29 april, maar werd later verplaatst naar 23 tot 25 september. Gezien de huidige internationale situatie vanweg corona, heeft de organisatie in overige met exposanten nu toch besloten het evenement uit te stellen.

'We hebben tot het allerlaatste moment gewerkt in de hoop de data van september te kunnen redden en het evenement te kunnen organiseren terwijl we de veiligheid van alle deelnemers garanderen. De onzekerheid over de reisomstandigheden, vooral op internationaal niveau, evenals de snelle het veranderende wereldscenario stelt ons niet in staat de data van september te bevestigen, aangezien 75% van onze bezoekers uit het buitenland komt,', stelt president Piercarlo Viganò.

Geen gemakkelijke beslissing, ook gezien de internationale relevantie van Proposte voor de hele sector. Er worden al voorbereidingen getroffen voor de editie 2021 en een online alternatief, maar verdere details daarover volgen nog.Links

www.propostefair.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, woon beurs, show, evenement, tentoonstelling, event, evenement, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, gordijn, raam, meubel, bekleding, interieurtextiel, textielfabrikant, textielindustrie, converter, grossier, raamdecoratie, meubelstoffen, #internationalobservatory, #ascontexeditoriale, #villaerba, #sheratonlakecomo, #spaziocomo, #cernobbioshed, #villabernasconi, #Propostefair, #proposte28, #proposte2020, #proposte2021

Gerelateerd nieuws
Effen in spotlicht bij Artex
Artex heeft een passie voor uniís. De kleuren van de stoffenfabrikant worden in de verfkeuken van het bedrijf gemaakt. Een samenspel tussen ontwerpers en verfkeukenspecialisten.
lees verder
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
Avery Dennison verdeelt Squid
Het decoratieve plakfolie Squid, van Lampe Textiles, wordt vanaf september exclusief aan de grafische industrie verdeeld door Avery Dennison.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden