Nieuwe slaapbanken Milano Bedding

Vrijdag 17 juli 2020

Beddenfabrikant Milano Bedding, uit Brianza, Noord-Italië, stopte niet tijdens de lockdown en introduceert nu de nieuwe producten die het bedrijf had willen tonen op de meubelbeurs in Milaan.
Nieuwe slaapbanken Milano Bedding
Nieuwe slaapbanken Milano Bedding Nieuwe slaapbanken Milano Bedding

Milano Bedding stelt twee nieuwe slaapbanken voor: Vivien en Mingus. Mingus (foto 1 en 2) is een slaapbank met een strakke en regelmatige vorm, geaccentueerd door de zichtbare stiksels, gecombineerd met zachte kussens: deze twee kenmerken maken het model volgens de fabrikant aantrekkelijk en geven het model een informele, eigentijdse elegantie.

 

Vivien (foto 3), ontworpen door Alessandro Elli, is een bank en slaapbank die de balans zoekt tussen modern design en bochtige vormen uit de jaren 50 en 60. Het totale gebrek aan randen en de harmonieuze lijnen creëren volgens Milano Bedding een vloeiende, gezellige en elegante esthetiek. De omhullende rugleuning, die het model kenmerkt, vormt ook een armleuning.

 

In Nederland en België wordt Milano Bedding vertegenwoordigd door Peter van Lommel, van Interior Collections.Links

www.interiorcollections.eu
www.milanobedding.it

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, matras, ledikant, nachtrust, slaapbank, boxspring, #vivien, #mingus, #milanobedding, #interiorcollections

Gerelateerd nieuws
Veel aanmeldingen Spoga + Gafa
Organisatie Koelnmesse is erg positief over de vooruitzichten voor Spoga + Gafa. Deze beurs staat gepland van 30 mei tot 1 juni 2021 en heeft nu een boekingsstatus van 90%.
lees verder
 
Violetta terug in Nederland
lees verder
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
Suite702 helemaal up-to-date
Suite702, de Nederlandse leverancier van bed- en badlinnen, breidt zijn collectie beddengoed uit met vijf nieuwe kleuren.
lees verder
 
Nidum in Arsenaal
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden