Orgatec 2020 ook gecanceld

Dinsdag 07 juli 2020

Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
Orgatec 2020 ook gecanceld

Ondanks de groei van exposanten in het voorjaar en uitgebreide maatregelen in verband met corona blijkt - net als bij de Spoga - een grote meerderheid van exposanten en vakbezoekers de afgelopen weken besloten te hebben toch niet naar Orgatec te gaan. Daarom heeft organisator Koelnmesse de editie toch gecanceld.

Wel gaat de Koelnmesse samen met beursdeelnemers alternatieve oplossingen zoeken om toch zaken te kunnen presenteren. Dat zou kunnen door samenwerking met andere evenementen, zoals de IMM (18-24 januari 2021) of wellicht ook met formaten zoals Inspired Collaborations (foto), het Frame Architectuurcongres of Architektur+ Office space van AIT.

De volgende reguliere Orgatec is gepland van 25 tot 29 oktober 2022 in Keulen.Links

www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.nl
www.orgatec.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving,hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, @orgatec, #orgatec, #architectureworld, #koelnmesse, #orgatec2020

Gerelateerd nieuws
Indiase warmte Designers Guild
Volgens de leverancier van interieurstoffen en wandbekleding Designers Guild vieren de nieuwe Minakari collecties de warmte van India.
lees verder
Bio-stoelen van hennep
De kantoormeubelproducent Vepadrentea heeft een duurzame collectie stoelen gelanceerd met een kuip van hennep en hars als bindmiddel.
lees verder
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden