Nieuwkomers bij Woonindustrie

Donderdag 23 januari 2020

Van zondag 9 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 vindt de jaarlijkse Voorjaarsvakbeurs plaats in De Woonindustrie (DWI). Martien Meiland is te gast op de consumentendag en er zijn verschillende nieuwe exposanten.
Nieuwkomers bij Woonindustrie
Nieuwkomers bij Woonindustrie Nieuwkomers bij Woonindustrie

Op zondag 9 februari is DWI geopend voor de consument, maar de vakbezoeker is dan natuurlijk ook welkom. De special guest op deze dag is Martien Meiland (foto 3), hij is interieurstylist van beroep en geeft op de consumentendag driemaal een presentatie over zijn visie op interieurs. Entree is €7,50 per persoon (tot en met 18 jaar gratis), inclusief koffie/thee met een versnapering.

 

Dit voorjaar telt DWI weer verschillende nieuwe exposanten: Dutch Decor - Rogon, Dyreskinn, Plaank, Nouvion, Ter Halle, Dopmeijer Eiken Tafels, Hartman Home (indoor collectie) Rössle & Wanner en Designwerk (Cotta). In aanloop naar de beurs stellen wij enkele van deze nieuwkomers aan u voor. Hartman Home (foto 1) is een specialist in tuinmeubelen. In 2018 introduceerde het bedrijf echter ook een indoorcollectie. Deze is vanaf dit voorjaar te zien in DWI. Het nieuwe merk Designwerk (foto 2) uit Liechtenstein wordt in Nederland en België vertegenwoordigd door BXB Agenturen. De collectie van Designwerk bestaat uit fauteuils, banken, salontafels en hockers, aangevuld met kussens en andere accessoires.

 

P.S. 27-01-2020: Ook Hoogendam Interiors zou aanvankelijk komende Voorjaarvakbeurs al van de partij zijn, maar dat wordt toch iets later. De verwachting is dat het bedrijf uit Terschuur op 1 april z'n intrek in DWI zal nemen.Links

www.designwerk.li
www.dewoonindustrie.nl
www.bxbagenturen.nl
www.hartman.nl
www.hoogendaminteriors.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, marketday, marketdayxl, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #dutchdecor, #rogon, #dyreskinn, #plaank, #nouvion, #terhalle, #dopmeijer, #hartmanhome, #roessleandwanner, #hoogendaminteriors, #designwerk

Gerelateerd nieuws
Ook Salone del Mobile uitgesteld
Na het annuleren en uitstellen van diverse beurzen, is nu ook Salone del Mobile geannuleerd en uitgesteld tot juni.
lees verder
Nieuwe Piet Boons
Interieur- en productdesign Studio Piet Boon voegt drie gedurfde nieuwe ontwerpen aan de meubelcollectie toe en een in hoogte aangepast model.
lees verder
 
Herbruikbare stand voor Pode
lees verder
Nieuwe ceo Ekornes
Het Chinees-Noorse meubelconcern Ekornes, beter bekend van de Stressless relaxfauteuils en zitmeubelen en beddenmerk Svane, heeft een nieuwe directeur als opvolger van Olav Holst-Dyrnes.
lees verder
 
Take a Seat Please failliet
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden