Nieuwkomers bij Woonindustrie

Donderdag 23 januari 2020

Van zondag 9 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 vindt de jaarlijkse Voorjaarsvakbeurs plaats in De Woonindustrie (DWI). Martien Meiland is te gast op de consumentendag en er zijn verschillende nieuwe exposanten.
Nieuwkomers bij Woonindustrie
Nieuwkomers bij Woonindustrie Nieuwkomers bij Woonindustrie

Op zondag 9 februari is DWI geopend voor de consument, maar de vakbezoeker is dan natuurlijk ook welkom. De special guest op deze dag is Martien Meiland (foto 3), hij is interieurstylist van beroep en geeft op de consumentendag driemaal een presentatie over zijn visie op interieurs. Entree is €7,50 per persoon (tot en met 18 jaar gratis), inclusief koffie/thee met een versnapering.

 

Dit voorjaar telt DWI weer verschillende nieuwe exposanten: Dutch Decor - Rogon, Dyreskinn, Plaank, Nouvion, Ter Halle, Dopmeijer Eiken Tafels, Hartman Home (indoor collectie) Rössle & Wanner en Designwerk (Cotta). In aanloop naar de beurs stellen wij enkele van deze nieuwkomers aan u voor. Hartman Home (foto 1) is een specialist in tuinmeubelen. In 2018 introduceerde het bedrijf echter ook een indoorcollectie. Deze is vanaf dit voorjaar te zien in DWI. Het nieuwe merk Designwerk (foto 2) uit Liechtenstein wordt in Nederland en België vertegenwoordigd door BXB Agenturen. De collectie van Designwerk bestaat uit fauteuils, banken, salontafels en hockers, aangevuld met kussens en andere accessoires.

 

P.S. 27-01-2020: Ook Hoogendam Interiors zou aanvankelijk komende Voorjaarvakbeurs al van de partij zijn, maar dat wordt toch iets later. De verwachting is dat het bedrijf uit Terschuur op 1 april z'n intrek in DWI zal nemen.Links

www.designwerk.li
www.dewoonindustrie.nl
www.bxbagenturen.nl
www.hartman.nl
www.hoogendaminteriors.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, marketday, marketdayxl, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #dutchdecor, #rogon, #dyreskinn, #plaank, #nouvion, #terhalle, #dopmeijer, #hartmanhome, #roessleandwanner, #hoogendaminteriors, #designwerk

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Textielinitiatieven tegen corona
De coronacrisis heeft veel negatieve gevolgen. Moeilijke tijden halen in veel gevallen echter ook het beste in mensen naar boven. Verschillende bedrijven in de woonbranche zetten zich in om de crisis te bestrijden.
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden