Nieuwe showroom Balsan en DB2

Maandag 31 mei 2021

Op 1 juni opent Balsan, de Franse producent van textiele vloerbedekking, een permanente showroom in Nederland samen met haar partner DB2. In Eindhoven creŽerden ze samen een plek waar 'de creativiteit van de vloeren spat'.
Nieuwe showroom Balsan en DB2

Architecten, designers en eindgebruikers kunnen zich in Eindhoven laten inspireren door het hele spectrum van vloerafwerking. Balsan biedt een compleet tapijtprogramma met circa tweeduizend producten. Het bedrijf is gespecialiseerd in installaties in kantoren en de hospitality sector. Aangezien de productontwikkeling van Balsan onder andere wordt bepaald door de behoeften van architecten en designers, is de servicegerichte showroom ook een ruimte voor professionele uitwisseling. Het is volgens het bedrijf een plek om een kopje koffie te pakken met gelijkgestemde creatieven of om te gebruiken als tijdelijke werkruimte.

 

In Nederland wordt Balsan op de projectmarkt vertegenwoordigd door haar agenten Me-Floors en DB2. Beide agenten hebben volgens Balsan een lange staat van dienst en bedienen samen geografisch verdeeld de Nederlandse markt. Me Floors bedient de klanten boven de A12, en DB2 onder deze geografishe grens.

 

Balsan en DB2 nodigen architecten, designers  en eindgebruikers van harte uit om de nieuwe showroom, aan de Fuutlaan 12a in Eindhoven op afspraak te komen bezoeken.Links

nl.balsan.com
www.mefloors-fabrics.nl
www.db2.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, hotel, vloer, vloerbedekking, bekleding, bekleden, stoffering, stofferen, stoffeerder, leggen, plaatsen, tapijt, tapijttegel, akoestisch, showroom, #balsan, #mefloorsfabrics, #db2

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder
Najaarsnoviteiten Pode
Verfijning zit volgens Pode in de details. Dit is onder meer zichtbaar in subtiele afwerking van het bankenprogramma Tweak. Dit design van Roderick Vos is een van de nieuwe producten van het Nederlandse designmerk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden