Nieuwe Forinnstore

Maandag 17 maart 2014

Vandaag gaat de deur open van een nieuwe Forinnstore in Zoetermeer Het is alweer de achtste vestiging van deze 'Partner voor vloer en raam', naast het hoofdkantoor in Asten.
Nieuwe Forinnstore

Centraal gelegen in het 'groene hart' is de nieuwe Forinnstore gevestigd aan de Platinastraat 125 in Zoetermeer. Vlakbij de A12 en aan de nieuwe N470. Met deze achtste Forinnstore biedt de grossier met een voorraad van ruim 12.000 producten een nog hogere servicegraad.

Vestigingsleider is Rob Meijer en hij heet u in Zoetermeer van harte welkom. Ook in dit nieuwe filiaal is het 'zelfbedieningsconcept' doorgevoerd dat bekend is van de andere vestigingen. Daarnaast belooft het bedrijf scherpe condities, deskundig advies en een lekkere kop kofie. In de showroom staan ondermeer de nieuwe kleuren van de ‘Balterio Impressio’ collectie in de schijnwerpers.

 

Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 08.00 uur - 16.30 uur.

Forinn is ook vertegenwoordigd tijdens de Vakdagen Parket & Woninginrichter op 7, 8 en 9 april in de Evenementenhal te Gorinchem, stand 112.Links

www.forinn.nl

Tags

Forinnstore, Zoetermeer, nieuwe vestiging

Gerelateerd nieuws
Behang met aaibare structuur
Behanggroothandel Gebr. Eijffinger uit Zoetermeer introduceert Embrace. Een nieuwe behangcollectie met een aaibare structuur.
lees verder
Heditex Boxtel geopend
Heditex, de groothandel voor woning- en projectinrichting, parketzaak en gordijnatelier, heeft afgelopen vrijdag de nieuwe vestiging in Boxtel officieel geopend.
lees verder
 
Heditex neemt deel Schadebo over
lees verder
Jab begint het jaar zonnig
Jab Anstoetz heeft niet stilgezeten. Het stoffenmerk begint dit jaar met verschillende nieuwe collecties onder het eigen label. Basics met ontzorgde eigenschappen, een zonnige outdoorcollectie en een exotische serie, be´nvloed door verre landen.
lees verder
 
Behang van Quinten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden