Nieuwe eetkamerstoel Ethimo

Woensdag 27 maart 2024

Aan de iconische loungecollectie die het resultaat is van de samenwerking tussen Ethimo, Matteo Thun en Antonio Rodriguez is een nieuw element toegevoegd in de vorm van een eetkamerstoel.
Nieuwe eetkamerstoel Ethimo

Allaperto Bistrò is de eetkamerstoel geïnspireerd op de gezellige sfeer van typische Franse bistro's. Herwerkt door Ethimo, Matteo Thun en Antonio Rodriguez, wordt deze nieuwe fauteuil gekenmerkt door het ergonomische comfort van zijn zitting en zijn totaal on-trend allure behoudt de onmiskenbare, tijdloze charme van het weven.

 

Deze nieuwe stapelbare stoel, weerspiegelt volgens Ethimo niet alleen de dynamische veelzijdige geest van de bredere Allaperto-collectie, maar 'bewaart' ook zijn kenmerkende eigenschap door een Coffee Brown metalen structuur en teakhout te combineren met het handgeweven touw dat vorm geeft aan de comfortabele zitting. Het gebruikte touw, verkrijgbaar in de kleuren Sand, Sand en Dark Grey, of Sand en Salvia, benadrukt het haringbeenweefsel in kleuren ontleend aan de natuur.

 

Deze gemakkelijk stapelbare fauteuil is de perfecte informele metgezel voor tafels met verschillende vormen, toepassingen en materialen. De Allaperto Bistrò eetkamerstoel is ontworpen voor eethoeken en gespreksruimten in de buitenlucht voor de project- en horecasector en is volgens Ethimo ook geschikt voor woonomgevingen.Links

www.ethimo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, #ethimo

Gerelateerd nieuws
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder
 
Ontwerpen Roos Reedijk
lees verder
Daydreamer relax Limited Edition
De Daydreamer relax, die Jori in 2019 in samenwerking met designer Joachim Nees lanceerde, krijgt een Limited Edition collectie. In Milaans worden vijf gekleurde unieke en duurzame uitvoeringen geïntroduceerd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden