Nieuwe COO Koelnmesse

Dinsdag 26 november 2019

De opvolger van de eind 2018 vertrokken Katharina Hamma bij de Koelnmesse is bekend en komt van de Deutsche Messe. Hij start per 2020.
Nieuwe COO Koelnmesse

Oliver Frese (52 jaar, foto), tot aan eind 2018 bestuurslid van Deutsche Messe in Hannover, is de nieuwe Chief Operating Officer en begint aan zijn nieuwe baan op 1 januari 2020. In de driekoppige directie zal hij als COO verantwoordelijk zijn voor de operationele ontwikkeling van de evenementenportfolio van Koelnmesse.

Gerald Böse is als CEO en president verantwoordelijk is voor de bedrijfsstrategie, de bedrijfsontwikkeling en het internationale bedrijfsleven, en CFO Herbert Marner draagt verantwoordelijkheid voor technische en financiële zaken.

Gerald Böse: 'Met Oliver Frese komt een dynamische en erkende beursprofessional naar Keulen, die alle facetten van de snel transformerende beursindustrie in zijn succesvolle carrière tot nu toe heeft ervaren. Ik kijk ernaar uit om met hem in het managementteam samen te werken om ons succesverhaal voort te zetten.'

Frese was veertien jaar in dienst bij Deutsche Messe. Voorafgaand aan zijn bestuursfunctie was hij tot 2013 verantwoordelijk voor de Hannover Messe. In de Raad van Bestuur was hij verantwoordelijk voor Technologie, Gastronomie en Services, evenals de competentie ICT & Digital Business Events en alle openbare beurzen op de site van Hannover.
Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.pure.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, Interzum, Orgatec, Spoga, IMM, plaatmateriaal, beslag, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, #imm, #imm20, #imm2020, #immcologne,#koelnmesse

Gerelateerd nieuws
Meer van Küberit op Domotex
Op vakbeurs Domotex (10 - 13 januari in Hannover) wil Küberit laten zien dat zijn profielen, profielsystemen en trapkantprofielen van aluminium niet alleen technisch steeds beter worden, maar ook optisch een verrijking voor de inrichting zijn.
lees verder
Bebob en Vloerenschuur failliet
Ondanks de aanhoudende goede omzetcijfers in de interieurbranche zijn er soms toch retailers die het helaas niet redden. Zoals recent Bebob en Vloerenschuur.
lees verder
 
Domotex met vloeren, muren en plafonds
lees verder
Studenten KW1C op Milaan Designweek
Ontwerp een product dat duurzaam en interactief is, met als thema Social design: de opdracht voor de designwedstrijd voor studenten van Meubeldesign en Human Technology van het Koning Willem I College. De winnaars exposeren op de Milaan Designweek 2020.
lees verder
Trendz meer voor bloemist
De komende voorjaarseditie van de decoratiebeurs Trendz gaat zich meer richten op het bloemen/planten/tuincentra-segment.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden