Nieuwe COO Koelnmesse

Dinsdag 26 november 2019

De opvolger van de eind 2018 vertrokken Katharina Hamma bij de Koelnmesse is bekend en komt van de Deutsche Messe. Hij start per 2020.
Nieuwe COO Koelnmesse

Oliver Frese (52 jaar, foto), tot aan eind 2018 bestuurslid van Deutsche Messe in Hannover, is de nieuwe Chief Operating Officer en begint aan zijn nieuwe baan op 1 januari 2020. In de driekoppige directie zal hij als COO verantwoordelijk zijn voor de operationele ontwikkeling van de evenementenportfolio van Koelnmesse.

Gerald Böse is als CEO en president verantwoordelijk is voor de bedrijfsstrategie, de bedrijfsontwikkeling en het internationale bedrijfsleven, en CFO Herbert Marner draagt verantwoordelijkheid voor technische en financiële zaken.

Gerald Böse: 'Met Oliver Frese komt een dynamische en erkende beursprofessional naar Keulen, die alle facetten van de snel transformerende beursindustrie in zijn succesvolle carrière tot nu toe heeft ervaren. Ik kijk ernaar uit om met hem in het managementteam samen te werken om ons succesverhaal voort te zetten.'

Frese was veertien jaar in dienst bij Deutsche Messe. Voorafgaand aan zijn bestuursfunctie was hij tot 2013 verantwoordelijk voor de Hannover Messe. In de Raad van Bestuur was hij verantwoordelijk voor Technologie, Gastronomie en Services, evenals de competentie ICT & Digital Business Events en alle openbare beurzen op de site van Hannover.
Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.pure.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, Interzum, Orgatec, Spoga, IMM, plaatmateriaal, beslag, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, #imm, #imm20, #imm2020, #immcologne,#koelnmesse

Gerelateerd nieuws
Nieuwe directeur Forest
Er is een nieuwe algemeen directeur aangesteld bij de internationale tak van gordijnrailspecialist Forest uit Deventer.
lees verder
Forbo Eurcol breidt uit met DecoDesign
Met DecoDesign introduceert Forbo Eurocol een nieuw designproduct voor vloer en wand. Een innovatieve en decoratieve afwerking, op basis van een watergedragen acrylaatcoating die wordt opgespoten met SprayCoat.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
 
Li omarmt Animisme
lees verder
Cevilit weer verkrijgbaar
Het merk Cevilit en de belangrijkste kwaliteiten uit de Cevilit collectie zijn terug op de markt. Leverancier van het Cevilit-pakket wordt Smellink uit Delden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden