Nieuwe brochure van Mflor

Maandag 22 februari 2021

Zoals elk collectiejaar heeft Mflor een inspirerende brochure ontwikkeld, voor 2021 is het thema 'sense of living'. De nieuwe collecties River Oak en Hongaarse punt zijn er uiteraard in opgenomen, waarin ook veel inspirerende voorbeelden staan.
Nieuwe brochure van Mflor

De nieuwe brochure van Mflor voor 2021 is gereed. Vol met tips, ideeën en uiteraard inspirerende foto’s van de collecties.

 

Naast de bestaande collecties is er volop aandacht voor het nieuwe product de River Oak en ook de Hongaarse Punt die vorig jaar is geïntroduceerd is uiteraard opgenomen.

 

Speciale aandacht in deze brochure is er voor de bredere toepassing van PVC vloeren: trappen, zoning en creatieve PVC vloeren. En uiteraard wordt uitgebreid toegelicht waarom de PVC vloeren van Mflor veilig en duurzaam zijn.

 

Binnenkort bij de Mflor dealers in de winkels, nu is de brochure al online te bekijken Links

www.mflor.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, leggen, stroken, strook, plank, steen, staal, ijzer, leer, hout, beton, stofferen, stoffering, visgraat, brochure, chevron,#riveroak, #mflor, #parva, #peitsman, #koninklijkepeitsman, #intr, #riveroak #parvariveroak, #textilesandmore, #yepp

Gerelateerd nieuws
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
 
Nieuwe entreematten
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
 
Brand bij Willard
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden