Bni nieuws

Maandag 22 februari 2021

Begin deze maand is Piet Boon lid geworden en de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten (Bni) heeft sinds kort een nieuw duo-voorzitterschap.
Bni nieuws

De Bni-leden hebben Jaap Molenaar (Jaap interieurarchitectuur) en Taco Hylkema (Toplab Architects) (foto's; Linkedin) eind 2020 groen licht gegeven om de Bni samen als voorzitter te gaan besturen. Zij hebben deze rol overgenomen van Jeroen van Dijk die in juni 2019 na totaal zeven jaar Bni-bestuur, waarvan de laatste vier jaar als voorzitter, al afscheid had genomen. In de tussentijd had Jaap Molenaar samen met Brenda van der Laan het tijdelijk voorzitterschap al op zich genomen.

De Bni heeft als vereniging naast interieurarchitecten en architecten met titel, al enkele jaren ook interieurontwerpers en studenten, die voldoen aan de toelatingscriteria, als lid.

Daarmee is de Bni een meer open beroepsvereniging geworden en het nieuwe duo-voorzitterschap vindt dat dit ook uitgestraald moet worden. De meerwaarde van de beschermde titel moet een interieurarchitect blijven borgen. Een leven-lang-leren is van groot belang als garantie voor kennis en kunde. Opdrachtgevers moeten weten dat een lid professioneel is in zijn vak en beschikt over de juiste competenties.

Daarnaast is netwerken bij de Bni belangrijk: interactie van zelfstandigen en startende ontwerpers met collega’s, partners en bureaus. Het aansluiten van grote bureaus, zoals recent Piet Boon, is daarbij zeer welkom.

Ook samenwerkingen met andere disciplines, verenigingen en organisaties wordt verder geïntensiveerd. De kersverse voorzitters willen dat de Bni benaderbaar en behulpzaam is. Ook in zichtbaarheid zal daarom veel energie worden gestoken.Links

www.bni.nl
www.bna.nl
www.jaap.eu
www.pietboon.com
www.toplab-architects.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, project, kantoor, hospitality, facilitair, gebouw, beheer, groen, interieurbeplanting, tuin, outdoor, jubileum, architect, interieurarchitect, binnenhuisarchitect, #bni, #bna, #jaap, #jaapinterieurarchitectuur, #pietboon, #toplabarchitects

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen bijna van start
De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 – 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
lees verder
Inretail gooit handdoek
Detailhandelsbrancheorganisatie Inretail gaat niet in hoger beroep tegen de Nederlandse staat om de gedwongen winkelsluiting op te heffen. En het IMF heeft overheden inmiddels geadviseerd om noodlijdende zaken op te kopen!
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Woonindustrie nieuws deel 2
De lente begint goed met de Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie op 12 en 13 april en van 18-20 april. Opnieuw stellen wij enkele nieuwkomers voor en delen nieuws van de exposanten.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden