Zoen en vlinder in de lente

Maandag 22 februari 2021

Enzo Architectuur & Interieur introduceert eettafel Vlinder, onderdeel van hun meubelcollectie Zoen, die in 2019 op de markt kwam. Vlinder is volgens het bedrijf een stralend middelpunt, dat is ontstaan tijdens een verstilde periode in een woelige wereld.
Zoen en vlinder in de lente
Zoen en vlinder in de lente Zoen en vlinder in de lente

In december 2019 introduceerde Enzo de meubelcollectie Zoen. De meubelen uit deze collectie zijn ontworpen door architecten Carlo Abdul en Jasper van Rijn. Zij hebben zich toegelegd op meubels waarin mooie materialen samengaan met bijzondere vormen en technisch vernuft. De collectie bestaat uit salontafels, eetkamertafels, dressoirs, een drankenkast, een room divider, en deuren.

 

Nieuw in het assortiment is dus eettafel Vlinder. Met haar zachte vormen in een vloeiende beweging van Europees eikenhout nodigt de tafel volgens Enzo uit tot samenzijn, contact en verbinding. De tafel is gemaakt van eikenhout en staal en kost € 7.850. Alle Zoen meubelen worden gemaakt in Nederland.Links

www.zoenbyenzo.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kast, tafel, meubelen, stoel, bank, bijzettafel, salontafel, kruk, meubelmaker, meubel, hout, ambacht, architect, #enzo, #zoenbyenzo, #vlinder

Gerelateerd nieuws
 
Push voor Theca merk Flexlux
lees verder
Problemen meubelindustrie
De productie van meubelen en interieurs komt steeds meer in de knel door aanhoudende tekorten en late levering van grondstoffen en materialen. Meubelen en interieurs zullen duurder worden.
lees verder
Niet alleen bedden bij JWR
Heeft u zich al aangemeld voor de Voorjaarsvakdagen in DWI? Op 12 en 13 april en van 18-20 april staat ook JWR-Bedden klaar om interieurprofessionals de merken Rőwa en Selecta te tonen. Het bedrijf introduceert echter ook een Coronatafel.
lees verder
Elegante subtiele rondingen
DesignLab21, onderdeel van de Dutch Quality Group presenteert de nieuwe bank Vilaz. Volgens het bedrijf is het een typische Design on Stock bank, met een herkenbare signatuur. Modulair, comfortabel en met veel aandacht voor kwaliteit en detail.
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden