Nieuw lid van Kreon prologe familie

Vrijdag 14 april 2023

Verlichtingsproducent Kreon stelt het nieuwste lid van de prologe familie voor, de Kreon Prologe 40 directional.
Nieuw lid van Kreon prologe familie
Nieuw lid van Kreon prologe familie Nieuw lid van Kreon prologe familie

Kreon Prologe maakt al tientallen jaren deel uit van het Kreon assortiment. De verlichtingsproducent bracht oorspronkelijk een opbouwdownlight op de markt, als rechthoekige tegenhanger van kreon holon. In 2022 kwam hier nog Prologe 40 bij.

 

Met de lancering van Kreon Prologe 40 directional (foto 1) wordt kreon prologe beschikbaar voor wie houdt van vierkante vormen en rechte hoeken en ook de flexibiliteit wil van zijn cilindrische tweeling: Kreon Holon 40 directional. Kreon Prologe 40 directional biedt een waaier aan installatiemogelijkheden, waardoor hij volgens het bedrijf erg veelzijdig is. Opbouwmontage, inbouw in het plafond of montage op een 48V laagspanningsrailsysteem (foto 2), het is allemaal mogelijk.

 

Vorige maand heeft Kreon ook de Kreon Holon 60 serie gelanceerd, een nieuwe variant binnen de bekende cilindrische Kreon Holon familie. Nieuw in de kreon holon 60 serie is: Kreon Holon 60 deco (foto 3). Het matte acrylglas dat aan deze Kreon Holon 60 deco is toegevoegd, zorgt voor een zacht subtiel 360° halo-effect om diffuus omgevingslicht te verkrijgen in combinatie met duidelijke lichtniveaus op horizontale oppervlakken. Kreon Holon deco is verkrijgbaar als opbouw- of pendelarmatuur.Links

www.kreon.com

Tags

Nieuws, Interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, verlichting, hanglamp, lamp, licht, light, led, dimmen, design, ontwerp, #kreon, #kreonprologe, #kreonholon

Gerelateerd nieuws
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
 
Angela van Dongen naar Upstairs
lees verder
Syphasfera voor binnen
De Syphasfera lamp, uit de outdoor collectie van Catellani & Smith, is opnieuw vormgegeven door de Italiaanse fabrikant.
lees verder
BMWK steunt Imm talenten
Het Duitse federale ministerie van Economische Zaken en Klimaatactie (BMWK) zal in 2024 opnieuw de deelname van innovatieve jonge bedrijven aan Imm Cologne ondersteunen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden