Ledvance voor Smart Homes

Dinsdag 18 april 2023

Ledlampen en -armaturen van Ledvance Smart+-wifiproducten zijn vanaf nu compatibel met het Busch-free@home-systeem.
Ledvance voor Smart Homes

Slimme verlichting is nu steeds vaker de standaard in moderne leefomgevingen. Ledvance (voorheen Osram) heeft er daarom voor gezorgd dat de Ledvance Smart+-wifiproducten vanaf nu compatibel zijn met Busch-free@home®. Zo is het mogelijk om de producten van Ledvance eenvoudig te bedienen via de wandschakelaars en bedieningspanelen van Busch-Jaeger.

 

De Smart+ wifi-lampen en -armaturen worden via de Ledvance-app met de eigen router verbonden. Vervolgens kunnen ze via het Mybusch-Jaeger-portaal worden geïntegreerd in het Busch-free@home-systeem. Er zijn dus geen extra gateways nodig. De slimme lichtbesturing maakt het mogelijk om bijvoorbeeld heel precies accentverlichting in te stellen, sfeervolle verlichting te creëren of te zorgen voor extra veiligheid. Bovendien kunnen alle licht- en woonfuncties worden bediend met de Busch-free@home App Next.

 

Het via wifi bedienbare Ledvance-assortiment bestaat uit 66 ledlampen en meer dan 150 led-armaturen voor binnen en buiten, die in bestaande verlichting kunnen worden gemonteerd. Daarnaast zijn er ledstrips en tussenstekers verkrijgbaar.Links

www.ledvance.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, ledvance, #smarthome, #osram, #ledvance, #buschjaeger

Gerelateerd nieuws
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
 
Angela van Dongen naar Upstairs
lees verder
Syphasfera voor binnen
De Syphasfera lamp, uit de outdoor collectie van Catellani & Smith, is opnieuw vormgegeven door de Italiaanse fabrikant.
lees verder
BMWK steunt Imm talenten
Het Duitse federale ministerie van Economische Zaken en Klimaatactie (BMWK) zal in 2024 opnieuw de deelname van innovatieve jonge bedrijven aan Imm Cologne ondersteunen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden