Ledvance voor Smart Homes

Dinsdag 18 april 2023

Ledlampen en -armaturen van Ledvance Smart+-wifiproducten zijn vanaf nu compatibel met het Busch-free@home-systeem.
Ledvance voor Smart Homes

Slimme verlichting is nu steeds vaker de standaard in moderne leefomgevingen. Ledvance (voorheen Osram) heeft er daarom voor gezorgd dat de Ledvance Smart+-wifiproducten vanaf nu compatibel zijn met Busch-free@home®. Zo is het mogelijk om de producten van Ledvance eenvoudig te bedienen via de wandschakelaars en bedieningspanelen van Busch-Jaeger.

 

De Smart+ wifi-lampen en -armaturen worden via de Ledvance-app met de eigen router verbonden. Vervolgens kunnen ze via het Mybusch-Jaeger-portaal worden geïntegreerd in het Busch-free@home-systeem. Er zijn dus geen extra gateways nodig. De slimme lichtbesturing maakt het mogelijk om bijvoorbeeld heel precies accentverlichting in te stellen, sfeervolle verlichting te creëren of te zorgen voor extra veiligheid. Bovendien kunnen alle licht- en woonfuncties worden bediend met de Busch-free@home App Next.

 

Het via wifi bedienbare Ledvance-assortiment bestaat uit 66 ledlampen en meer dan 150 led-armaturen voor binnen en buiten, die in bestaande verlichting kunnen worden gemonteerd. Daarnaast zijn er ledstrips en tussenstekers verkrijgbaar.Links

www.ledvance.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, ledvance, #smarthome, #osram, #ledvance, #buschjaeger

Gerelateerd nieuws
Klaar voor Light + Building
Van 3 tot 8 maart 2024 is de Frankfurter Messe weer het toneel van Light + Building. Ruim 2.130 bedrijven presenteren zich hier, waarvan het merendeel verlichtingsfabrikanten.
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Kleinste Ikea
Ikea opent kleinste vestiging van Nederland in Leeuwarden. Dit Plan & Order Point zorgt voor goede bereikbaarheid in Friesland.
lees verder
 
Design Tales verhuist
lees verder
Tevreden over Voorjaarsvakdagen
Van 4-7 februari waren de jaarlijkse Voorjaarsvakdagen bij De Woonindustrie met het thema 'Open Up!'. Ondanks uitdagende marktomstandigheden bleef het aantal bezoekers volgens de organisatie gelijk aan de voorgaande edities.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden