Nestelen in bed

Donderdag 16 november 2023

Het Net bed, ontworpen door Matteo Nunziati voor Turri, is natuurlijk bedoeld voor de meest intieme ruimte van het huis: de slaapkamer.
Nestelen in bed
Nestelen in bed Nestelen in bed

Het Net bed heeft eigentijdse proporties en lichte vormen. De hoofdrolspeler is het geweven leer dat het hoofdeinde van het bed omarmt. Het hoofdeind, of eigenlijk het bednet,is dan ook een belangrijk onderdeel van deze nachtarchitectuur. Het lijkt eigenlijk te zweven. De structuur van het bed is gemaakt van warmtebehandeld eucalyptushout.

 

De selectie van de grondstoffen en de expertise op het gebied van inrichting van een wereldwijd bedrijf dat bekend staat om zijn Made in Italy, resulteert volgens Turri in een exclusieve en op maat gemaakte ontspannings plek, 'ver weg van de dagelijkse routine en gewijd aan het innerlijke welzijn'.Links

www.turri.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, meubel, kast, bijzettafel, stoel, eetkamer, bank, sofa, fauteuil, lounge stoel, stoel, designmeubel, meubelontwerpstudio, #turriitalia,

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder
 
Growing Homes - Meubelbeurs 2024
lees verder
2 Nieuwe winkels Jysk
Jysk zet de uitbreiding in Nederland voort met de opening van twee nieuwe winkels.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden