Nestelen in bed

Donderdag 16 november 2023

Het Net bed, ontworpen door Matteo Nunziati voor Turri, is natuurlijk bedoeld voor de meest intieme ruimte van het huis: de slaapkamer.
Nestelen in bed
Nestelen in bed Nestelen in bed

Het Net bed heeft eigentijdse proporties en lichte vormen. De hoofdrolspeler is het geweven leer dat het hoofdeinde van het bed omarmt. Het hoofdeind, of eigenlijk het bednet,is dan ook een belangrijk onderdeel van deze nachtarchitectuur. Het lijkt eigenlijk te zweven. De structuur van het bed is gemaakt van warmtebehandeld eucalyptushout.

 

De selectie van de grondstoffen en de expertise op het gebied van inrichting van een wereldwijd bedrijf dat bekend staat om zijn Made in Italy, resulteert volgens Turri in een exclusieve en op maat gemaakte ontspannings plek, 'ver weg van de dagelijkse routine en gewijd aan het innerlijke welzijn'.Links

www.turri.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, meubel, kast, bijzettafel, stoel, eetkamer, bank, sofa, fauteuil, lounge stoel, stoel, designmeubel, meubelontwerpstudio, #turriitalia,

Gerelateerd nieuws
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden