Moroso en Diesel in Shanghai

Dinsdag 12 november 2019

Moroso en Diesel Living tonen binnenkort in Shanghai hun nieuws, vooral de rijke oogst uit het Milanese voorjaar.
Moroso en Diesel in Shanghai
Moroso en Diesel in Shanghai Moroso en Diesel in Shanghai Moroso en Diesel in Shanghai Moroso en Diesel in Shanghai Moroso en Diesel in Shanghai

De Italiaanse meubelfabrikant is van 20-22 november met twee stands te vinden in het Shanghai Exhibition Center (SEC): een voor Moroso zelf en een voor Diesel Living.

Zo wordt bijvoorbeeld de Precious-collectie (foto 1) getoond, ontworpen door de Deense ontwerper Johannes Torpe, bij zijn eerste samenwerking met Moroso. De Precious-stoelen zijn ontworpen met als doel om ze licht en elegant te maken, maar ook solide genoeg voor gebruik in projecten.

Daarnaast is er de Gogan (foto 2), een zachte bank ontworpen door Patricia Urquiola. De rugleuning en zitting worden verbonden door steunen die de bank een licht gevoel geven, waardoor deze boven de grond lijkt te hangen.
Naast de bank zal ook de fauteuil uit de Gogan-collectie in marmer-look jacquardstof Terrazzo, ontworpen door Patricia Urquiola voor Moroso en geproduceerd door Limonta, te zien zijn.

De Pipe fauteuil (foto 3) van Sebastian Herkner heeft een robuuste structuur gebouwd met een gepoedercoate aluminium buis met een diameter van 80 mm. Daarop zit een rond zitkussen en een een comfortabele beugel als rugleuning.

De recente (Love Me) Tender-bankcollectie (foto 4 toont één uitvoering) van Patricia Urquiola heeft een aluminium frame, afgeronde houten poten, royale kussens en horizontale oppervlakken. Het bevat slechts een paar componenten die eenvoudig te monteren en uit te wisselen zijn.

De wanden van de stand worden versierd door nieuwe collectie, The 7 Playds, gemaakt door Elena Sanguanke. Vakmanschap met een moderne twist: stoppen, patchwork, zelfkanten, borduureffecten en zwevende draden zijn applicaties op deze handgeweven plaids.

Diesel Living with Moroso toont eveneens de meest recente collecties, zoals AeroZeppelin, Assembly, de Nebula-bank in de nieuwe Light-versie (foto 5) en de Perf-collectie in de Broken Stripes-afwerking (foto 6) en Pylon tafel.

Moroso-agent voor België is Tradix en voor Nederland Burik en Burik.
Links

www.burikenburik.nl
www.moroso.it
www.salonemilano.cn/en
www.tradix.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, bank, zitbank, zitmeubel, fauteuil, stoel, hoekbank, velours, karpet, kleed, vloerkleed, meubel, tafel, B2B, #burikenburik, #moroso, #salonemilano, #salonedelmobile, #salonemilanoshanghai, #tradix

Gerelateerd nieuws
 
Domotex met vloeren, muren en plafonds
lees verder
Studenten KW1C op Milaan Designweek
Ontwerp een product dat duurzaam en interactief is, met als thema Social design: de opdracht voor de designwedstrijd voor studenten van Meubeldesign en Human Technology van het Koning Willem I College. De winnaars exposeren op de Milaan Designweek 2020.
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Object laatste keer in Haka
lees verder
Hoge kwaliteit in Pure hallen op IMM
Van 13 - 19 januari wordt vakbeurs IMM 2020 gehouden in Keulen. Trends spelen een belangrijke rol en de Pure wereld wordt verder uitgebreid met outdoor- en badkamerproducten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden