Auping bed online kopen

Woensdag 13 november 2019

De matrassen en het beddengoed van het bedrijf zijn al jarenlang online te koop, maar voor de bedden van Auping gold dit nog niet. Dankzij de slimme ontwerptool moet dit vanaf volgend jaar wel mogelijk zijn.
Auping bed online kopen

In een interview op Twinklemagazine.nl legt Auping uit dat de ontwerptool online en in de Auping Plaza winkels tot dusver alleen gebruikt werd als inspiratiebron. Dit heeft te maken met de complexiteit van de designtool met de vele mogelijkheden om een bed samen te stellen. Ook het realistisch weergeven van het gekozen ontwerp bleek een uitdaging. In de ontwerptool zijn drie soorten bedden en drie soorten boxsprings te vinden zijn. Het programma is ontworpen door 3Dimerce, een specialist in 3D product configurators. Zij zijn ook in staat geweest om de gestoffeerde producten op fotorealistische manier weer te geven. Hierbij zijn er bewust 'foutjes' in de beelden gestopt, zoals kreukels.

 

In de configurator kan de klant niet alleen een soort bed kiezen, maar ook de matras, de poten die onder het bed komen, en hoe het hoofdbord eruit moet zien. Bijna alle onderdelen zijn in allerlei kleuren, stofvarianten en houtsoorten beschikbaar, er zijn dus ontzettend veel mogelijkheden. De tool moet het centrale punt worden van de webshop wanneer de het bedrijf volgend jaar begint met de online verkoop van bedden.Links

www.auping.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, matras, ledikant, nachtrust, leasen, online, e-commerce, interieurwinkel, e-business, Ecommerce, internet, shop, webshop, snurk, app, #auping

Gerelateerd nieuws
 
Najaar bij Mrs.Me
lees verder
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die ge´nteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
 
Beds & Bedding terug in Almere
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden