Auping bed online kopen

Woensdag 13 november 2019

De matrassen en het beddengoed van het bedrijf zijn al jarenlang online te koop, maar voor de bedden van Auping gold dit nog niet. Dankzij de slimme ontwerptool moet dit vanaf volgend jaar wel mogelijk zijn.
Auping bed online kopen

In een interview op Twinklemagazine.nl legt Auping uit dat de ontwerptool online en in de Auping Plaza winkels tot dusver alleen gebruikt werd als inspiratiebron. Dit heeft te maken met de complexiteit van de designtool met de vele mogelijkheden om een bed samen te stellen. Ook het realistisch weergeven van het gekozen ontwerp bleek een uitdaging. In de ontwerptool zijn drie soorten bedden en drie soorten boxsprings te vinden zijn. Het programma is ontworpen door 3Dimerce, een specialist in 3D product configurators. Zij zijn ook in staat geweest om de gestoffeerde producten op fotorealistische manier weer te geven. Hierbij zijn er bewust 'foutjes' in de beelden gestopt, zoals kreukels.

 

In de configurator kan de klant niet alleen een soort bed kiezen, maar ook de matras, de poten die onder het bed komen, en hoe het hoofdbord eruit moet zien. Bijna alle onderdelen zijn in allerlei kleuren, stofvarianten en houtsoorten beschikbaar, er zijn dus ontzettend veel mogelijkheden. De tool moet het centrale punt worden van de webshop wanneer de het bedrijf volgend jaar begint met de online verkoop van bedden.Links

www.auping.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, matras, ledikant, nachtrust, leasen, online, e-commerce, interieurwinkel, e-business, Ecommerce, internet, shop, webshop, snurk, app, #auping

Gerelateerd nieuws
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
DBC voor hotels
DBC international, ook wel bekend van het label M-Line, introduceert de DBC Business Collection: hotelboxsprings en dienstverlening tegen zakelijke prijzen.
lees verder
Slaapsegment in DWI uitgebreid
Van zondag 9 t/m woensdag 12 februari vindt in De Woonindustrie (DWI) de voorjaarseditie van de Vakbeurs plaats. Tot nu toe hebben al 17 slaapexposanten hun deelname toegezegd.
lees verder
 
Gelukkig Nieuwjaar!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden