Auping bed online kopen

Woensdag 13 november 2019

De matrassen en het beddengoed van het bedrijf zijn al jarenlang online te koop, maar voor de bedden van Auping gold dit nog niet. Dankzij de slimme ontwerptool moet dit vanaf volgend jaar wel mogelijk zijn.
Auping bed online kopen

In een interview op Twinklemagazine.nl legt Auping uit dat de ontwerptool online en in de Auping Plaza winkels tot dusver alleen gebruikt werd als inspiratiebron. Dit heeft te maken met de complexiteit van de designtool met de vele mogelijkheden om een bed samen te stellen. Ook het realistisch weergeven van het gekozen ontwerp bleek een uitdaging. In de ontwerptool zijn drie soorten bedden en drie soorten boxsprings te vinden zijn. Het programma is ontworpen door 3Dimerce, een specialist in 3D product configurators. Zij zijn ook in staat geweest om de gestoffeerde producten op fotorealistische manier weer te geven. Hierbij zijn er bewust 'foutjes' in de beelden gestopt, zoals kreukels.

 

In de configurator kan de klant niet alleen een soort bed kiezen, maar ook de matras, de poten die onder het bed komen, en hoe het hoofdbord eruit moet zien. Bijna alle onderdelen zijn in allerlei kleuren, stofvarianten en houtsoorten beschikbaar, er zijn dus ontzettend veel mogelijkheden. De tool moet het centrale punt worden van de webshop wanneer de het bedrijf volgend jaar begint met de online verkoop van bedden.Links

www.auping.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, matras, ledikant, nachtrust, leasen, online, e-commerce, interieurwinkel, e-business, Ecommerce, internet, shop, webshop, snurk, app, #auping

Gerelateerd nieuws
Merkintroductie J. Marshall by Vispring
In het voorjaar werd het Canadese Marshall Bedding, net als Vispring, onderdeel van de Flex Group. Ter nagedachtenis van de 120e verjaardag van de uitvinding van de pocketveren matras door de Britse ingenieur James Marshall in Canada, lanceert de Flex Group het nieuwe merk J. Marshall by Vispring.
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
Hoge kwaliteit in Pure hallen op IMM
Van 13 - 19 januari wordt vakbeurs IMM 2020 gehouden in Keulen. Trends spelen een belangrijke rol en de Pure wereld wordt verder uitgebreid met outdoor- en badkamerproducten.
lees verder
 
Nieuwe collecties van Mintjens
lees verder
Circulaire matras Revor
De matrassen- en beddenfabrikant Revor Group uit Kuurne brengt een 100% recyclebare matras op de markt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden