Ontwerpwedstrijd 2019 Joke Veeze Foundation

Woensdag 13 november 2019

De Joke Veeze Foundation, vernoemd naar de directeur van de Akademie Vogue (1945-2013), organiseert voor de vijfde keer een wedstrijd voor nieuw creatief talent.
Ontwerpwedstrijd 2019 Joke Veeze Foundation

Foto: Mellisa de Nijs Interior

 

De ontwerpwedstrijd van de Joke Veeze Foundation is dit jaar gericht op dessins, omdat hier volgens de stichting grote internationale aandacht voor is in de mode- en interieurbranche. Deelnemers aan de wedstrijd kunnen 1 tot 3 ontwerpen inzenden. Het dessin mag gebruikt worden op kledingstoffen, sjaals, meubelstoffen, wand- en vloerkleden, behang of pakpapier.

 

De wedstrijd is gericht op jonge, startende ontwerpers en studenten van vakscholen, hogescholen en kunst- en modeacademies. Deelnemers mogen niet ouder zijn dan 28 jaar en de ontwerper mag maximaal drie jaar geleden een opleiding hebben afgesloten.

 

De uiterlijke inzenddatum is 28 februari 2020. De Joke Veeze Award 2019 wordt in april 2020 uitgereikt. Aan de award is een eerste prijs van € 3.000 verbonden. De tweede prijs bedraagt € 1.000 en de derde prijs € 500. De genomineerde inzendingen zullen op een expositie in Amsterdam te zien zijn. De jury bestaat uit: Frans Ankoné (stylist en vormgever), Kim Schipperheijn (ontwerper bij Vlisco), Edward van Vliet (ontwerper en creative director bij Leolux) en Martijn Nekoui (oprichter en directeur van MOAM).

 Links

www.akademievogue.nl
www.jokeveezefoundation.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, vak, ambacht, vakopleiding, afstuderen, expositie, stoffeerder, woning, woningstoffeerder, projectstoffeerder, woninginrichting, meubelmaken, meubelmaker, meubelstofferen, meubelstoffeerder, textiel, ontwerp, ontwerpwedstrijd, print, printtechniek, dessin, stof, #hmc, #hmcollege, #akademievogue, #jokeveezefoundation

Gerelateerd nieuws
 
Sustainable Luxury van Vriesco
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
Decorette wordt Homed in Duitsland
Decorette wordt onder de naam Homed in de Duitse markt gelanceerd tijdens een beurs van moeder EK/servicegroup.
lees verder
 
De Ploeg op IMM 2020
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden