Mobiele winkel

Vrijdag 28 oktober 2022

Decorette introduceert de mobiele winkel voor consumenten die weinig tijd hebben en ontzorgd willen worden.
Mobiele winkel

De wereld is aan het veranderen en Decorette beweegt hierin mee. Consumenten hebben weinig tijd maar willen tegelijkertijd graag ontzorgd worden. Decorette heeft hier de oplossing voor, met een 'mobiele winkel’. Zo is het aan de klant om te kiezen, voor persoonlijk advies aan huis of in één van de woonwinkels verspreid over het land volgens Decorette.

 

Volgens de winkelformule is wonen een persoonlijke beleving en verschilt het gevoel van thuisvoelen per persoon. Als woonprofessional stellen ze te weten hoe ze dit gevoel moeten vertalen naar een interieur. Of de Decorette ondernemers dit nu in een fysieke winkel of een mobiele winkel doen, een persoonlijk woonadvies staat altijd centraal!

 

De formule is op zoek naar ondernemers die interesse hebben in een mobiele winkel. Deze profiteert optimaal van het imago en wordt ondersteund door de (online) marketing-afdeling die continu bezig is met het folders en een magazine, uitnodigende campagnes, activerende content voor de Decorette website en alle social media kanalen. Doel is om de consument naar de (mobiele) winkel te leiden.Links

www.decorette.nl

Tags

nieuws, interieur, winkel, mobielewinkel, winkelformule, vloeren, ramen, gordijnen, verf, behang, adviseur, interieuradviseur, consument, interieuradvies, content, website, #decorette

Gerelateerd nieuws
Meer transparantie in textielbranche
Modint en Impactbuying werken samen aan transparante toekomst in kleding- en textielbranche door middel van de ontwikkeling van een speciale tool.
lees verder
 
NIeuwe behangkleuren
lees verder
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder
Data Decosit 2023 bekend
Organisator Fedustria gaat de beurs Decosit in 2023 organiseren op 5 & 6 september in Brussels Expo.
lees verder
Behang met aaibare structuur
Behanggroothandel Gebr. Eijffinger uit Zoetermeer introduceert Embrace. Een nieuwe behangcollectie met een aaibare structuur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden