Mflor groots op Incoda

Woensdag 06 september 2023

Naast met een eigen stand op de Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem van 24-26 september is Mflor ook zichtbaar op tal van andere activiteiten op deze vakbeurs.
Mflor groots op Incoda

Uiteraard is de PVC-vloerenspecialist Mflor dit jaar weer aanwezig met een eigen stand op de Interieur Collectie Dagen (Incoda) van organisator Easyfairs in de Evenementenhal in Gorinchem. Door de andere indeling van de beursvloer heeft Mflor een andere plek gekregen (standnummer E114), direct naast het Interieur Festival, centraal in de hal. Op de stand zal de nieuwe collectie uitgebreid zichtbaar zijn, is er nieuws over duurzame vloeren en wordt veel aandacht gegeven aan inspiratie voor nieuwe interieurs.

 

Maar ook bij andere activiteiten is het merk zichtbaar op de beurs. Uiteraard bij de groothandelpartners Peitsman en Intr, die de collecties ook zullen tonen inclusief de noviteiten. Ook op de vloer zullen Mflor vloeren getoond worden.

 

Op het Interieur Festival, dit jaar een centraal punt midden op de beursvloer, wordt een tweetal stijlkamers getoond. In de woonkamer wordt een hele speciale Mflor vloer gelegd, die laat zien welke mogelijkheden het merk biedt voor de consument. En uiteraard passend in de gekozen stijl van deze presentatie.

 

Ook de nieuwe vakmensen gaan aan de slag met de producten van Mflor. Tijdens de Nationale Kampioenschappen Woning- en Projectstoffering (NKWP) gaan studenten Interieurvakman op maandag 25 september aan de slag met onder andere een visgraatvloer uit de Mflor Parva-collectie. Dit maakt onderdeel van een opdracht met meerdere materialen, een mooie uitdaging voor deze vakmensen in opleiding.

 

Registreren voor gratis toegangskaarten voor Incoda kan hier.Links

www.mflor.com
www.interieurcollectiedagen.nl
www.peitsman.nl
www.intr.nl
www.interieur-vakman.nl
www.easyfairs.nl

Tags

nieuws, interieur, vloeren, pvcvloeren, beurs, exposant, stand, stijlkamer, kampioenschappen, groothandels, vakmanschap, opdracht, collectie, interieurfestival, vernieuwd, duurzaam, display, visgraat, parva, opleiding, uitdaging, #incoda, #interieurcollectiedagen, #mflor, #peitsman, #intr

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Nieuwe ceo voor Belysse
James Neuling is benoemd tot ceo van Belysse Group, het bedrijf achter onder andere de merken Modulyss en ITC.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
Evolutie in vloeren
Tarkett introduceert de Id Evolution, een duurzame non-pvc vloercollectie. Gemaakt met 64% mineralen voor een gezonder binnenklimaat.
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden