Nieuw babymerk Vipack

Dinsdag 05 september 2023

Vipack uit Ooigem (nabij Wielsbeke) introduceert een nieuw premium brand. Jaxx Furniture zal zich voornamelijk op het babysegment richten.
Nieuw babymerk Vipack
Nieuw babymerk Vipack Nieuw babymerk Vipack

Familiebedrijf Vipack is gespecialiseerd in de ontwikkeling en distributie van meubels voor kinderen en jongeren. Het nieuwe merk van het bedrijf richt zich exclusief op de babymarkt. Jaxx Furniture is volgens het bedrijf een innovatief en baanbrekend merk dat is ontworpen om ouders en baby's een optimaal comfort en gemak te bieden.

 

Vipack is ervan overtuigd dat Jaxx een gamechanger zal zijn in de baby-industrie, met een sterke focus op het creëren van stijlvolle, functionele en veilige meubels voor baby's. Het assortiment omvat een verscheidenheid aan producten, waaronder babybedjes, commodes, kledingkasten en schommelstoelen. Bij de ontwikkeling van de meubelen is extra aandacht besteed aan details zoals ergonomie, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Van een stevige constructie en niet-giftige materialen tot veilige bevestigingen en gladde afwerkingen.

 

De collectie Smile combineert volgens de firma tijdloze elegantie met een vleugje natuurlijke charme. In de serie bevinden zich een baby- en peuterbed, commode en kledingkast met drie laden. Alle items zijn gemaakt van wit gelakte MDF en afgewerkt met Scandinavische grenen poten. Voor de veiligheid heeft deze collectie afgeronde randen.

 

Het nieuwe merk is voor het eerst te zien Kind und Jugend-beurs in Keulen (van 7-9 september), maar Vipack staat ook op Meubelbeurs Brussel (5–8 november). Nog een ander nieuwtje: Inge Van Dooren is vanaf nu de handelsagent van Vipack op de Belgische markt. Zij is bereikbaar via: iva@vipack.be.



Links

www.vipack.be
www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Moza´ek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, #meubelbeursbrussel, #mbb, #be, #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursb

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
Nieuwe directeur Modint
Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
lees verder
Kleinste Ikea
Ikea opent kleinste vestiging van Nederland in Leeuwarden. Dit Plan & Order Point zorgt voor goede bereikbaarheid in Friesland.
lees verder
Leveringsproblemen Emma Sleep
Emma Sleep heeft toegegeven dat de klantenservice de laatste tijd niet optimaal was, waardoor klachten niet goed afgehandeld zijn. Hierover is overleg met de consumentenbond, waarvoor onder andere een compensatie is afgesproken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden