Meister op Carrefour

Woensdag 08 juni 2022

Op de beurs Carrefour International du Bois presenteerde Meister haar nieuwe Lindura-assortiment, met als kernelementen visgraat, watervast en innovatieve ultramatte lak. Daarnaast was er spannend nieuws wat betreft het assortiment rigid core-vloeren.
Meister op Carrefour
Meister op Carrefour Meister op Carrefour Meister op Carrefour Meister op Carrefour

Foto's: 1. Meister-stand op beurs - 2. Lindura Eik natuur champagne - 3. Lindura Eik classic greige - 4. Lindura Eik classic pure - 5. Meisterdesign.rigid Hampstead Oak

 

 

De duurzame houten vloeren uit het Lindura-assortiment van Meister hebben niet alleen wat betreft het uiterlijk een update gekregen, maar zijn vooral op technisch gebied verder ontwikkeld en zijn dankzij de talrijke nieuwe productkenmerken een zeer interessante keuze. De kasteelplanken uit de collectie HD 400 (twaalf natuurgeolied, twaalf met ultramatte lak) zijn voorzien van een Aquastop-impregnering van de randen, wat ze tot 24 uur watervast en geschikt voor vochtige ruimtes maakt. Dat geeft nog meer zekerheid voor keuken en vloer, en maakt het mogelijk om ze ook als badkamervloer te gebruiken. Alle vloerproducten beschikken over een bewezen antibacteriële werking.

 

De geoptimaliseerde natuurgeoliede vloerdelen uit de Weartec Nature-serie creëren dankzij het ademend vermogen en vochtregulerende eigenschappen een gezond leefklimaat. Door de innovatieve ultramatte lak (Duratec Nature), die tot diep in de individuele poriën wordt aangebracht, ontstaat een sterk verbeterde vlekbestendigheid met antivingerafdrukeffect en een hoge bestendigheid tegen microkrassen en slijtage. Deze ultramatte look zorgt voor een aangename sfeer en geeft de vloer een zeer natuurlijk uiterlijk.

Naast de olie en de lak is ook de voor het Lindura-assortiment zo kenmerkende Wood Powder herzien en wat betreft kleur geoptimaliseerd. De uitstraling is nu helderder, waardoor een harmonischer samenspel met het hout ontstaat. Ook wordt hiermee een meer natuurlijke en minder rustieke totaalindruk gecreëerd.

 

Naast de twee kamerbrede kasteelplankformaten (2.200 x 270 mm/2.600 x 320 mm) is nu ook een verfijnder visgraatformaat verkrijgbaar (700 x 140 mm). De acht oppervlakken met ultramatte lak zijn qua kleur perfect om te combineren met de HD 400-collectie, maar kunnen ook goed individueel worden toegepast, als prachtige weerspiegeling van de visgraattrend in een duurzaam en hulpbronnenbesparend houten-vloerconcept. De houten vloeren uit het Lindura-assortiment zijn niet alleen interessant omdat we zuinig om moeten springen met onze beschikbare natuurlijke grondstoffen, maar ook omdat de vraag naar duurzame producten steeds verder toeneemt. In vergelijking met standaard lamelparket wordt voor de Lindura-producten slechts 1/8 van waardevol hout als grondstof gebruikt.


Ook het assortiment watervaste MeisterDesign.rigid rigid-core-vloeren van Meister is wat betreft de decors volledig herzien. In plaats van de drie MeisterDesign.rigid-collecties RD 300 S, RL 400 S en RB 400 S met in totaal twintig producten, kunnen klanten nu kiezen uit 36 varianten, waarvan 25 nieuwe ontwerpen. Deze vloeren - nu met geïntegreerde contactgeluiddemping - onderscheiden zich door de bijzondere stabiliteit en prachtige decors en zijn, net als alle andere Meister-vloeren, Made in Germany.

 Links

www.heditex.com
www.meister.com
www.meisterwerke.com
www.viehoff.nl
www.schadebo.nl
www.deeik.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, beurs, rigid, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, PVC, lvt, keramiek, terra cotta, steen, hout, parket, visgraat, vloeren, longlife, #meister, #meisterwerke, meisterwerkeschulte, #heditex, #viehoff, #schadebo, #deeik, #meisterdesign, #lindura, #carrefourdubois

Gerelateerd nieuws
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Jan Dossche jarig!
lees verder
 
Geinspireerd op de natuur
lees verder
 
Introductie Novilon Nova Luxe
lees verder
Succesvolle borrel Interieur Club
Vrijdag 17 juni organiseerde De Interieur Club weer een succesvolle netwerkborrel bij Cosentino City in Amsterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden