NIeuwe trainingen PPC

Woensdag 08 juni 2022

Plinten & Profielen Centrale (PPC) heeft een opleidingscentrum, genaamd de PPC Academy. De academy wil haar aanbod vergroten door twee nieuwe trainingen toe te voegen aan het trainingsprogramma.
NIeuwe trainingen PPC
NIeuwe trainingen PPC NIeuwe trainingen PPC NIeuwe trainingen PPC

Naast de populaire traprenovatietrainingen biedt PPC nu ook een aantal nieuwe trainingen aan, namelijk de PVC renovatie training en randafwerking basis- en experttrainingen.


Tijdens de PVC renovatie training leer je over een nieuwe en innovatieve methode, genaamd recoaten. Daarmee geef je de vloer een tweede leven zonder dat je de oude vloer moet vervangen door een nieuwe vloer! Waarom een PVC-vloer renoveren? Het bespaart geld, tijd en je denkt hiermee aan het milieu. Bij de basistraining PVC renovatie van PPC leer je hier alles over en krijg je in vier stappen te zien hoe het renoveren werkt.

 
Ook biedt het bedrijf de nieuwe training randafwerking aan, gesplitst in een basis- en experttraining. De academy heeft de basistraining randafwerking ontwikkeld om jouw kennis en kunde op gebied van randafwerking te vergroten. Tijdens deze training leer je over producten, materialen en de best passende verwerking ervan om tot een goede afwerking te komen. Van profielen en plinten tot matten, alles wordt uitvoerig besproken, zelfs het beschikbare promotiemateriaal wordt uitgelicht.

Bij de experttraining randafwerking ga je de opgedane kennis vanuit de voorafgaande theorie direct toepassen door bijvoorbeeld een profiel te zagen, de kopse kant van de plint in verstek te laten lopen en een mat op maat te snijden. Dit alles onder de begeleiding en met de nodige tips & tricks van vakkundige randafwerking-experts van PPC.Links

www.plintenenprofielencentrale.nl
www.plintenenprofielencentrale.nl/academy

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, winkel, filiaal, vestiging, residentieel, hospitality, vloeren, laminaat, houten vloeren, ondervloeren, parket, parketteur, vloerbedekking, vloer, pvc, lvt, vinyl, traprenovatie, randafwerking, opleidingen, #plintenenprofielencentrale, #ppc, #academy

Gerelateerd nieuws
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Jan Dossche jarig!
lees verder
 
Geinspireerd op de natuur
lees verder
 
Introductie Novilon Nova Luxe
lees verder
Succesvolle borrel Interieur Club
Vrijdag 17 juni organiseerde De Interieur Club weer een succesvolle netwerkborrel bij Cosentino City in Amsterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden