Managing director Himolla overleden

Woensdag 03 april 2019

Thomas Friedrich, managing director van de Himolla Group, is op 27 maart onverwachts overleden. Friedrich was slechts 49 jaar en stierf na een korte, ernstige ziekte.
Managing director Himolla overleden

Voordat hij in 2014 toetrad tot het bestuur van de Himolla Group, werkte Friedrich voor het modebedrijf Willy Bogner. Als algemeen directeur van meubelfabrikant Himolla was Friedrich verantwoordelijk voor de commercie en techniek en het management van de binnenlandse en buitenlandse gelieerde bedrijven.

 

Himolla stelt: 'Tijdens zijn werkzame jaren heeft Friedrich het lot van de Himolla Group met groot succes en toewijding gevormd. Met hem verliest Himolla een toegewijde ceo en collega. We betreuren dit zware verlies zeer en zullen Friedrich erg missen. Tegelijkertijd zijn we dankbaar dat we hem hebben leren kennen en met hebben samengewerkt. In deze uren van rouw gaat onze oprechte zorg uit naar zijn familie en nabestaanden.'Links

www.himolla.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, banken, fauteuils, stoelen, meubelen, meubelfabrikant, #himolla, overleden, overlijden, gestorven, dood, afscheid, personalia, persoonlijkheid, in memoriam

Gerelateerd nieuws
Saba lanceert nieuwe website
Saba adhesives and sealants, producent van hoogwaardige lijmen en kitten die onder meer gebruikt worden voor de productie van meubelen en matrassen, heeft een nieuwe website. Deze is vooral gericht op de slimme oplossingen van Saba, innovaties, kennisdocumenten en klantverhalen.
lees verder
Das Haus 2020 haalt buitenleven binnen
Het jonge Spaanse ontwerpteam Mut is in 2020 verantwoordelijk voor de negende editie van Das Haus, dat op Imm Cologne te zien is.
lees verder
Piure neemt Bub over
De Duitse meubelfabrikant Piure uit München heeft collega Leo Bub Möbelwerke uit Poppenhausen overgenomen.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Klassiek opbergsysteem vernieuwd
In 1954 ontwierp meubel- en productontwerper Herbert Hirche een opbergsysteem met functionele eenvoud en nauwkeurig ontworpen details. Meubelfabrikant Richard Lampert brengt dit systeem onder de naam Hirche Shelf DHS10 opnieuw op de markt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden