Managing director Himolla overleden

Woensdag 03 april 2019

Thomas Friedrich, managing director van de Himolla Group, is op 27 maart onverwachts overleden. Friedrich was slechts 49 jaar en stierf na een korte, ernstige ziekte.
Managing director Himolla overleden

Voordat hij in 2014 toetrad tot het bestuur van de Himolla Group, werkte Friedrich voor het modebedrijf Willy Bogner. Als algemeen directeur van meubelfabrikant Himolla was Friedrich verantwoordelijk voor de commercie en techniek en het management van de binnenlandse en buitenlandse gelieerde bedrijven.

 

Himolla stelt: 'Tijdens zijn werkzame jaren heeft Friedrich het lot van de Himolla Group met groot succes en toewijding gevormd. Met hem verliest Himolla een toegewijde ceo en collega. We betreuren dit zware verlies zeer en zullen Friedrich erg missen. Tegelijkertijd zijn we dankbaar dat we hem hebben leren kennen en met hebben samengewerkt. In deze uren van rouw gaat onze oprechte zorg uit naar zijn familie en nabestaanden.'Links

www.himolla.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, banken, fauteuils, stoelen, meubelen, meubelfabrikant, #himolla, overleden, overlijden, gestorven, dood, afscheid, personalia, persoonlijkheid, in memoriam

Gerelateerd nieuws
Afval uit paardenhouderij wordt stoel
Meubelontwerper Ruben van Megen lanceert deze zomer een bijzondere stoel. The Cord Connection is gemaakt van touw dat wordt gebruikt om hooi en stro samen te binden.
lees verder
 
Zus Heldense Groep failliet
lees verder
Spoga + Gafa eventprogramma
Spoga + gafa (1-3 september) biedt door themawerelden, lezingen, speciale evenementen en feesten meer dan alleen een vakbeurs. Een selectie uit het evenementprogramma van dit jaar.
lees verder
 
Kettler weer in problemen
lees verder
 
Leolux presenteert Bondi
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden