Managing director Himolla overleden

Woensdag 03 april 2019

Thomas Friedrich, managing director van de Himolla Group, is op 27 maart onverwachts overleden. Friedrich was slechts 49 jaar en stierf na een korte, ernstige ziekte.
Managing director Himolla overleden

Voordat hij in 2014 toetrad tot het bestuur van de Himolla Group, werkte Friedrich voor het modebedrijf Willy Bogner. Als algemeen directeur van meubelfabrikant Himolla was Friedrich verantwoordelijk voor de commercie en techniek en het management van de binnenlandse en buitenlandse gelieerde bedrijven.

 

Himolla stelt: 'Tijdens zijn werkzame jaren heeft Friedrich het lot van de Himolla Group met groot succes en toewijding gevormd. Met hem verliest Himolla een toegewijde ceo en collega. We betreuren dit zware verlies zeer en zullen Friedrich erg missen. Tegelijkertijd zijn we dankbaar dat we hem hebben leren kennen en met hebben samengewerkt. In deze uren van rouw gaat onze oprechte zorg uit naar zijn familie en nabestaanden.'Links

www.himolla.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, banken, fauteuils, stoelen, meubelen, meubelfabrikant, #himolla, overleden, overlijden, gestorven, dood, afscheid, personalia, persoonlijkheid, in memoriam

Gerelateerd nieuws
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden