Juwelen van Tarkett

Woensdag 25 september 2019

Tarkett introduceert een nieuwe lvt-vloercollectie: Id Mixonomi Jewels. Ontworpen in samenwerking met Aurélia Paoli, oprichter van het Parijse ontwerpbureau Beauregard Studio.
Juwelen van Tarkett
Juwelen van Tarkett Juwelen van Tarkett

De Id Mixonomi Jewels collectie van Tarkett is een modulair luxe vinyltegelproduct
waarbij de dessins zijn geïnspireerd op diamantslijptechnieken: spannende lijnen, geometrische patronen en levendige kleuren. Door de vele vormen en kleurencombinaties van deze nieuwe collectie, zijn de patroon- en ontwerpmogelijkheden eindeloos, zo meldt Aurélia Paoli: “In feite is het parket met een vinylpatroon, waardoor het klassiek vakmanschap uitstraalt, maar tegelijkertijd modern is uitgevoerd.”

Id Mixonomi Jewels is schaalbaar maatwerk en een aanvulling op de Floorcraft-service van Tarkett. De collectie bestaat uit 34 kleuren, gepresenteerd in vijf kleurenthema’s (Natural Culture, Disruptive Pastel, Preppy Blue, Neo 70’s en Serenity).

Beauregard Studio heeft bovendien een suite ontworpen met vloeren van Id Mixonomi Jewels die gebruikt, aangepast of bekeken kan worden ter inspiratiebron via de online vloerpatroonontwerper van Tarkett.

Deze nieuwe pvc-collectie 100% ftalaatvrij en een zeer lage uitstoot van vluchtige organische stoffen. Bovendien stelt Tarkett dat het product voor meer dan 30% uit gerecycled materiaal bestaat. Id Mixonomi Jewels is vanaf eind oktober 2019 beschikbaar.Links

www.tarkett.com
www.tarkett.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, lvt, vinyl, tapijt, tegels, tapijttegels, #tarkett, #Idmixonomijewels, #beauregardstudio, #aureliapaoli

Gerelateerd nieuws
Carpetright overgenomen
De bekende retailketen Carpetright wordt overgenomen door zijn grootste aandeelhouder, vermogensbeheerder Meditor. Voor een schijntje?
lees verder
Projectversie Coretec
US Floors heeft een projectversie van haar vloer Coretec uitgebracht: sterker, stabieler en dunner.
lees verder
Wood Works op Domotex
De speciale Wood Works tentoonstelling op Domotex 2020 nodigt bezoekers uit om de eigenschappen van hout te ervaren en leren kennen.
lees verder
Benelux nieuwkomers op Domotex
Voor we het weten is het weer zover. Van 10 - 13 januari vindt het belangrijkste vloerevenement van jaar plaats: Domotex. Tijdens een persconferentie in de Van Nelle fabriek in Rotterdam kwam nieuws over de beurs aan bod.
lees verder
Domotex vernieuwt trefpunt Handwerk
Trefpunt Handwerk in hal 13 heeft voor Domotex 2020 een update gekregen. Met een modern standontwerp, een uitgebreid programma presentaties over actuele industriële kwesties en live demonstraties.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden