Kendix Allure collectie uitgebreid

Woensdag 25 september 2019

Artex breidt de Kendix Allure collectie dit najaar uit met zes nieuwe kwaliteiten.
Kendix Allure collectie uitgebreid
Kendix Allure collectie uitgebreid Kendix Allure collectie uitgebreid Kendix Allure collectie uitgebreid Kendix Allure collectie uitgebreid

In 2018 introduceerde Artex merk Kendix het nieuwe label Kendix Allure. De Allure 2019 collectie is een aanvulling op de basis van uni’s en dessins waarmee het merk is gestart. De zes nieuwe items bevatten nieuwe trendkleuren, projectgeschikte stoffen en een diversiteit aan dichte en transparante kwaliteiten met een rijke structuur.

 

Serene (foto 1) is een projectgeschikte egale transparant stof met subtiele glans. Soil (ook op foto 1) is een zware, sobere chique linnen mix met subtiele slubjes. Deze dichte stof is beschikbaar in een grote kleurreeks. Ishi (foto 2) is een linnenmix met diepe kleuren als gevolge van een double face weefsel en heeft een verkreukelde uitstraling. Beryl (foto 3) is een transparante linnenmix, bestaande uit een melange garen met slub effectjes. Marble (foto 4) is een luxueuze chenille-linnen jacquard met een dessin van marmer. Aspen (foto 5) is een satijn-glans velours in Trevira CS, deze stof is ook geschikt als meubelstof.

 

Benieuwd naar deze stoffen? Ze zijn onder meer te zien In de Kendix Allure stand in de ETC Design Center Europe te Culemborg.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.kendix.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, kussen, kendix, artex, #kendix, #kendixallure, #artex, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
 
Bece lanceert nieuwe projectcollectie
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder
Nieuwe wandlijm Uzin
Uzin introduceert UZIN KE 68 T. Deze 1-k hybridelijm is bedoeld om zwaardere bedekkingen zoals duo-planken, parket en harde soorten kunststof watervast aan de wand te bevestigen.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder
Welten By Eve
Pascal Welten is vanaf vandaag aan de slag gegaan bij de het verlichtingslabel By Eve uit Schilde.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden