Cosi Holland Haag

Dinsdag 24 september 2019

Holland Haag blijft het gezellig maken: het introduceerde vorige week op Incoda een nieuw stoffenlabel.
Cosi Holland Haag
Cosi Holland Haag Cosi Holland Haag Cosi Holland Haag Cosi Holland Haag

Holland Haag heeft de afgelopen jaren al de aanvullende labels Catch (jong wonen, scherpe prijs) en Cachet (stijlvol/luxe, hoge segment) op de markt gebracht. Op de woningtextielbeurs Incoda (Interieur Collectie dagen) in Gorinchem werd vorig week nog een derde label gepresenteerd: Cosi. Deze komt in plaats van de naam Holland Haag. Cosi richt zich - net als Holland Haag voorheen deed - op het midden- en midden/hoog-segment van de markt.

De naam Holland Haag, die al bijna 100 jaar bestaat, zal echter niet zomaar verdwijnen. De drie labels zullen voorzien blijven van de paraplu 'By Holland Haag'.

"Met deze merkopbouw kan Holland Haag haar collecties nog beter positioneren in de markt. Dankzij een actief marketingbeleid, zowel online als op de winkelvloer, zijn de stoffen nog beter zichtbaar. Hierdoor is het eenvoudiger om de beleving rond raamdecoratie over te brengen op de consument, om de juiste emotie te raken, zodat deze zichzelf kan identificeren met het merk en gemakkelijk een keuze kan maken. Daarnaast zijn de drie merken internationaal te gebruiken en dat is belangrijk voor de export," zo meldt de raambekledingsgrossier uit Waddinxveen.

Cosi, met als motto 'Geef kleur aan het leven!', kenmerkt zich door eigentijdse stoffen met veel kleuren en dessins. De eerste collectie dat onder het Cosi-label valt is Carte Colori en bestaat uit twaalf nieuwe kwaliteiten: drie breedte stoffen en negen kamerhoge stoffen: uni’s met intense kleuren die kunnen worden gecombineerd met frisse dessins.
Links

www.hollandhaag.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, stof, stoffering, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, grossier, groothandel, jaloezie, rolgordijn, plissé, vouwgordijn, cachet, cosi, catch, #incoda, #hollandhaag

Gerelateerd nieuws
Intirio en Trendz Belgium stoppen
Easyfairs heeft begin deze week besloten om zowel Intirio als Trendz Belgium uit hun beursagenda te halen. Een lange traditie verdwijnt.
lees verder
Nieuwe collecties van Elitis
Élitis komt dit najaar met twee nieuwe stoffencollecties en vult een serie wandbekleding aan met nieuwe kleuren en panorama's.
lees verder
R+T naar Barcelona
In Barcelona vindt in 2020 voor het eerste APAExpo by R+T plaats. Hiermee versterkt R + T zijn positie op het gebied van deuren en poorten.
lees verder
 
NLXL ook in karpetten
lees verder
Pierre Frey tijdens Designweek Parijs
Tijdens de designweek in Parijs in september presenteerden designers, ontwerpers en fabrikanten hun creaties. Maison Pierre Frey leverde producten voor verschillende tentoonstellingen, verdeeld over Parijs.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden