Restaurant ETC geopend

Maandag 23 september 2019

Na een zomer vol werkzaamheden was het op 23 september tijd voor de opening van het nieuw restaurant van het ETC Design Center Europe. De feestelijkheden vormden de afsluiting van de eerste vakdag.
Restaurant ETC geopend
Restaurant ETC geopend Restaurant ETC geopend

Een wandeling door het ETC Design Center Europe leert dat de exposanten zeer te spreken zijn over de verbouwingen. De een prees de veelzijdigheid van het centrum, terwijl de ander wees op de nieuwe indeling van de bovenverdieping, waardoor bezoekers meer stands passeren voor zij het restaurant bereiken.

 

Onder toeziend oog van vele belangstellenden werd het vanavond feestelijk geopend met een borrel en heerlijke hapjes van chefkok Jan en zijn team. Natuurlijk is ook directeur Len de Koster zeer trots: "Besef je wat voor mooi centrum we hebben opgebouwd met elkaar. Voor zo’n prachtig aanbod kan je een paar dagen per jaar naar Londen, maar hier in Culemborg staat het door het jaar heen elke maandag paraat." 

 

Het restaurant is ruim opgezet, met veel verschillende zithoeken. Aangekleed met producten van ETC-exposanten. Deze standhouders tonen ook op de tweede dag van de ETC Design Experience hun noviteiten. Op de nieuwe exposant Kvadrat moeten bezoekers overigens nog even wachten, de opening van de stand was vetraagd maar wordt in oktober verwacht.

 

Op 24 september is het ETC nog geopend van 10-17 uur.Links

www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
Studenten KW1C op Milaan Designweek
Ontwerp een product dat duurzaam en interactief is, met als thema Social design: de opdracht voor de designwedstrijd voor studenten van Meubeldesign en Human Technology van het Koning Willem I College. De winnaars exposeren op de Milaan Designweek 2020.
lees verder
Trendz meer voor bloemist
De komende voorjaarseditie van de decoratiebeurs Trendz gaat zich meer richten op het bloemen/planten/tuincentra-segment.
lees verder
Merkintroductie J. Marshall by Vispring
In het voorjaar werd het Canadese Marshall Bedding, net als Vispring, onderdeel van de Flex Group. Ter nagedachtenis van de 120e verjaardag van de uitvinding van de pocketveren matras door de Britse ingenieur James Marshall in Canada, lanceert de Flex Group het nieuwe merk J. Marshall by Vispring.
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Nieuwe Lexus bij Interfloor
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden