Restaurant ETC geopend

Maandag 23 september 2019

Na een zomer vol werkzaamheden was het op 23 september tijd voor de opening van het nieuw restaurant van het ETC Design Center Europe. De feestelijkheden vormden de afsluiting van de eerste vakdag.
Restaurant ETC geopend
Restaurant ETC geopend Restaurant ETC geopend

Een wandeling door het ETC Design Center Europe leert dat de exposanten zeer te spreken zijn over de verbouwingen. De een prees de veelzijdigheid van het centrum, terwijl de ander wees op de nieuwe indeling van de bovenverdieping, waardoor bezoekers meer stands passeren voor zij het restaurant bereiken.

 

Onder toeziend oog van vele belangstellenden werd het vanavond feestelijk geopend met een borrel en heerlijke hapjes van chefkok Jan en zijn team. Natuurlijk is ook directeur Len de Koster zeer trots: "Besef je wat voor mooi centrum we hebben opgebouwd met elkaar. Voor zo’n prachtig aanbod kan je een paar dagen per jaar naar Londen, maar hier in Culemborg staat het door het jaar heen elke maandag paraat." 

 

Het restaurant is ruim opgezet, met veel verschillende zithoeken. Aangekleed met producten van ETC-exposanten. Deze standhouders tonen ook op de tweede dag van de ETC Design Experience hun noviteiten. Op de nieuwe exposant Kvadrat moeten bezoekers overigens nog even wachten, de opening van de stand was vetraagd maar wordt in oktober verwacht.

 

Op 24 september is het ETC nog geopend van 10-17 uur.Links

www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
 
Expositie Creatieve Vakmannen
lees verder
Andere indeling Domotex
Al 97.000 vierkante meter beursvloer van Domotex is gevuld. Door Framing Trends in hal 8 verhuist een deel van de exposanten terug naar hun eigen segment.
lees verder
Intirio en Trendz Belgium stoppen
Easyfairs heeft begin deze week besloten om zowel Intirio als Trendz Belgium uit hun beursagenda te halen. Een lange traditie verdwijnt.
lees verder
 
MMB 2019 ook voor contract
lees verder
Kettler sluit
Het doek lijkt te zijn gevallen voor Kettler, fabrikant van tuinmeubilair, sport- en vrijetijdsuitrusting.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden