Start ETC Design Experience

Maandag 23 september 2019

Maandag 23 en dinsdag 24 september wordt het ETC Design Experience in Culemborg gehouden. En wordt het nieuwe restaurant geopend.
Start ETC Design Experience

Zoals we eerder vermeldden is er veel veranderd bij het ETC Design Center Europe in Culemborg. Het nieuwe, grotere restaurant is centraal te vinden op de eerste etage. Ook er zijn er nieuwe exposanten en presentaties/lezingen. En uiteraard zijn er veel noviteiten!

Recent presenteerden we al een klein deel van het nieuws wat er te verwachten is, namelijk onder meer van Maretti, Esta (TDD), Romo, Jab, Cole & Son (Bart Brugman), Ethimo (Arie Tuinarchitectuur), Alhambra (Prades), Kobe (Kobefab) en La Aurelia, maar er is nog veel meer de moeite waard om te komen bekijken.

De openingstijden van  het ETC Design Center Europe, aande Randweg 20 in Culemborg zijn van 10-17 uur.

 Links

www.alhambraint.com
www.arietuinarchitectuur.nl
www.bartbrugman.com
www.etcdesigncenter.com
www.ethimo.com
www.jab.de
www.kobe.eu
www.la-aurelia.com
www.maretti.com
www.prades.nl
www.tddonline.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter, #etcdesignexperience, #alhambraint, #arietuinarchitectuur, #bartbrugman, #ethimo, #jab, #kobe, #la-aurelia, #maretti, #prades, #tddonline

Gerelateerd nieuws
 
Badkamerbehang vol dieren
lees verder
Andre Bovekerk overleden
Andrť Bovekerk, een bekende uit de vloerenbranche en sinds kort werkzaam bij Leoxx als inside sales manager, is zaterdag 8 augustus plotseling overleden.
lees verder
Effen in spotlicht bij Artex
Artex heeft een passie voor uniís. De kleuren van de stoffenfabrikant worden in de verfkeuken van het bedrijf gemaakt. Een samenspel tussen ontwerpers en verfkeukenspecialisten.
lees verder
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
 
Najaar bij Mrs.Me
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden