Start ETC Design Experience

Maandag 23 september 2019

Maandag 23 en dinsdag 24 september wordt het ETC Design Experience in Culemborg gehouden. En wordt het nieuwe restaurant geopend.
Start ETC Design Experience

Zoals we eerder vermeldden is er veel veranderd bij het ETC Design Center Europe in Culemborg. Het nieuwe, grotere restaurant is centraal te vinden op de eerste etage. Ook er zijn er nieuwe exposanten en presentaties/lezingen. En uiteraard zijn er veel noviteiten!

Recent presenteerden we al een klein deel van het nieuws wat er te verwachten is, namelijk onder meer van Maretti, Esta (TDD), Romo, Jab, Cole & Son (Bart Brugman), Ethimo (Arie Tuinarchitectuur), Alhambra (Prades), Kobe (Kobefab) en La Aurelia, maar er is nog veel meer de moeite waard om te komen bekijken.

De openingstijden van  het ETC Design Center Europe, aande Randweg 20 in Culemborg zijn van 10-17 uur.

 Links

www.alhambraint.com
www.arietuinarchitectuur.nl
www.bartbrugman.com
www.etcdesigncenter.com
www.ethimo.com
www.jab.de
www.kobe.eu
www.la-aurelia.com
www.maretti.com
www.prades.nl
www.tddonline.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter, #etcdesignexperience, #alhambraint, #arietuinarchitectuur, #bartbrugman, #ethimo, #jab, #kobe, #la-aurelia, #maretti, #prades, #tddonline

Gerelateerd nieuws
Studenten KW1C op Milaan Designweek
Ontwerp een product dat duurzaam en interactief is, met als thema Social design: de opdracht voor de designwedstrijd voor studenten van Meubeldesign en Human Technology van het Koning Willem I College. De winnaars exposeren op de Milaan Designweek 2020.
lees verder
Trendz meer voor bloemist
De komende voorjaarseditie van de decoratiebeurs Trendz gaat zich meer richten op het bloemen/planten/tuincentra-segment.
lees verder
Merkintroductie J. Marshall by Vispring
In het voorjaar werd het Canadese Marshall Bedding, net als Vispring, onderdeel van de Flex Group. Ter nagedachtenis van de 120e verjaardag van de uitvinding van de pocketveren matras door de Britse ingenieur James Marshall in Canada, lanceert de Flex Group het nieuwe merk J. Marshall by Vispring.
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Nieuwe Lexus bij Interfloor
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden