Nieuwe digitale printer Forbo

Zondag 22 september 2019

De nieuwe digitale printer van Forbo Flooring werkt met UV-inkt en zorgt voor printvloeren van een nog betere kwaliteit, aldus het bedrijf uit Assendelft.
Nieuwe digitale printer Forbo
Nieuwe digitale printer Forbo Nieuwe digitale printer Forbo

Forbo Flooring neemt afscheid van de 10 jaar oude printer die met solvent inkten werkte. In plaats daarvan is een printer gekomen van EFI-Vuteknam, die werkt met UV-inkt. Dit is een stap vooruit qua beeldkwaliteit, maar ook milieutechnisch. De UV-inkten worden na het spuiten gefixeerd door middel van LED. De nieuwe printer kan rechtstreeks op het substraat printen, met een scherper beeld en nog levendiger kleuren als resultaat.

 

De eerste runs in de Eternal en Allura collectie van Forbo Flooring zijn met de nieuwe printer geprint. Naast de standaard items kunnen er ook specifieke custom designs geprint worden. Forbo Flooring print al ontwerpen van klanten vanaf 26 vierkante meter. Op de nieuwe printer wordt ook een deel van de Step safety vinyl collectie digitaal geprint.Links

www.forbo-flooring.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, hotel, vloer, vloerbedekking, egalisatie, lijm, egaliseren, vlak, bekleding, bekleden, stoffering, stofferen, stoffeerder, leggen, plaatsen, vinyl, pvc, lvt, tapijt, tapijttegel, linoleum, marmoleum, flotex, allura, akoestisch, #forbo, #forboflooring, #print, #printer, #eternal, #allura

Gerelateerd nieuws
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Nieuwe Lexus bij Interfloor
lees verder
Presentatie Domotex exposanten
Enkele Domotex-exposanten uit de Benelux gaven recentelijk een voorproefje van noviteiten die ze op de internationale vloerbedekkingsbeurs van 10-13 januari in Hannover gaan brengen. En een link naar gratis entreekaarten!
lees verder
VN-klimaattop op Rewind
De deelnemers aan de VN-Klimaatconferentie vergaderen op recyclebaar Rewind-evenemententapijt van Beaulieu Flooring Solutions, een divisie van de Beaulieu International Group (B.I.G.).
lees verder
Circulariteitsindex op Inside/Inside
Inside/Inside presenteert op 12 december in Broeinest Rotterdam de Circulariteitsindex. Toegang is gratis na aanmelding.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden