Nieuwe digitale printer Forbo

Zondag 22 september 2019

De nieuwe digitale printer van Forbo Flooring werkt met UV-inkt en zorgt voor printvloeren van een nog betere kwaliteit, aldus het bedrijf uit Assendelft.
Nieuwe digitale printer Forbo
Nieuwe digitale printer Forbo Nieuwe digitale printer Forbo

Forbo Flooring neemt afscheid van de 10 jaar oude printer die met solvent inkten werkte. In plaats daarvan is een printer gekomen van EFI-Vuteknam, die werkt met UV-inkt. Dit is een stap vooruit qua beeldkwaliteit, maar ook milieutechnisch. De UV-inkten worden na het spuiten gefixeerd door middel van LED. De nieuwe printer kan rechtstreeks op het substraat printen, met een scherper beeld en nog levendiger kleuren als resultaat.

 

De eerste runs in de Eternal en Allura collectie van Forbo Flooring zijn met de nieuwe printer geprint. Naast de standaard items kunnen er ook specifieke custom designs geprint worden. Forbo Flooring print al ontwerpen van klanten vanaf 26 vierkante meter. Op de nieuwe printer wordt ook een deel van de Step safety vinyl collectie digitaal geprint.Links

www.forbo-flooring.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, hotel, vloer, vloerbedekking, egalisatie, lijm, egaliseren, vlak, bekleding, bekleden, stoffering, stofferen, stoffeerder, leggen, plaatsen, vinyl, pvc, lvt, tapijt, tapijttegel, linoleum, marmoleum, flotex, allura, akoestisch, #forbo, #forboflooring, #print, #printer, #eternal, #allura

Gerelateerd nieuws
Andre Bovekerk overleden
Andrť Bovekerk, een bekende uit de vloerenbranche en sinds kort werkzaam bij Leoxx als inside sales manager, is zaterdag 8 augustus plotseling overleden.
lees verder
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
 
Verlies Quickstep fabrikant
lees verder
 
Superkarpet
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden