Jubileum bij Hamat

Maandag 02 november 2020

Bij vloeren- en deurmattenspecialist Hamat uit Genemuiden vieren ze vandaag een 25-jarig jubileum. En er is nieuws.
Jubileum bij Hamat
Jubileum bij Hamat

Sales manager export Henry Eenkhoorn (foto rechts, naast directeur Herbert Altena links; Linkedin) werkt 25 jaar bij Hamat. Vanwege het jubileum is voor hem vandaag de rode loper uitgelegd.

Daarnaast heeft Hamat een nieuwe buitenmat in de HQ Top Line: Pure Black. Door de combinatie van zwart aluminium en harde borstels is de Top Line een stoere, stevige mat met een luxe uitstraling. De mat is leverbaar in 50 x 80 cm.

Zoals bekend blijft met een goede buitenmat vuil buiten de deur. Om de vloer binnen goed te beschermen en droog te houden, is het verstandig een combinatie van een buitenmat met een schoon- of droogloopmat te adviseren.Links

www.hamat.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, deurmat, vloer, floor, flooring, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, karpet, kleed, maatwerk, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, visgraat, grossier, groothandel, leverancier, personalia. jubileum, #hamat, #topline, #hqtopline, #pureblack

Gerelateerd nieuws
Nieuw geluid bij Mflor
Nieuw jaar, nieuwe kansen. Zo kondigt John Loderus aan dat hij als binnendienst medewerker deel wordt van de Mflor familie. Loderus is hier deze week gestart.
lees verder
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder
2021-2022 trends BNS Crisp in ETC
In december werd de trendlezing 'Nothing New, Everything New' gegeven in het ETC Design Center Europe. Stylistenvereniging BNS Crisp organiseerde deze presentatie over de Heimtextil trends voor 2021/2022 van trendwatcher Anne Marie Commandeur.
lees verder
Vrees voor faillissementen en ontslagen
Uit een flitspeiling onder leden heeft Inretail geconstateerd dat veel ondernemers snel moeten gaan afslanken en er paniek aan het ontstaan is. Inretail vraagt kabinet dan ook om de juiste maatregelen te nemen.
lees verder
Anton Sanders plotseling overleden
Inretail meldt triest nieuws: voorzitter Anton Sanders is plotseling overleden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden