Jubileum bij Hamat

Maandag 02 november 2020

Bij vloeren- en deurmattenspecialist Hamat uit Genemuiden vieren ze vandaag een 25-jarig jubileum. En er is nieuws.
Jubileum bij Hamat
Jubileum bij Hamat

Sales manager export Henry Eenkhoorn (foto rechts, naast directeur Herbert Altena links; Linkedin) werkt 25 jaar bij Hamat. Vanwege het jubileum is voor hem vandaag de rode loper uitgelegd.

Daarnaast heeft Hamat een nieuwe buitenmat in de HQ Top Line: Pure Black. Door de combinatie van zwart aluminium en harde borstels is de Top Line een stoere, stevige mat met een luxe uitstraling. De mat is leverbaar in 50 x 80 cm.

Zoals bekend blijft met een goede buitenmat vuil buiten de deur. Om de vloer binnen goed te beschermen en droog te houden, is het verstandig een combinatie van een buitenmat met een schoon- of droogloopmat te adviseren.Links

www.hamat.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, deurmat, vloer, floor, flooring, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, karpet, kleed, maatwerk, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, visgraat, grossier, groothandel, leverancier, personalia. jubileum, #hamat, #topline, #hqtopline, #pureblack

Gerelateerd nieuws
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
 
Nieuwe entreematten
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
 
Brand bij Willard
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden