Kok Putten stopt

Maandag 02 november 2020

De gerennomeerde interieurzaak Kok Interieurs uit Putten heeft besloten om de onderneming te beŽindigen.
Kok Putten stopt

DIrecteur Jan Kok overleed dit voorjaar, op maandag 6 april op 68-jarige leeftijd door een hartinfarct. Zijn mede-eigenaar en vrouw Willy heeft daarna getracht een kandidaat te vinden om Kok Interieurs over te nemen. Dat is helaas niet gelukt. Daarom is, na 55 jaar - Jan begon toen hij dertien (!) jaar oud was -, besloten om het bedrijf te stoppen. De website is reeds uit de lucht.

 

Precies een jaar voor zijn overlijden was het pand waarin Kok Interieurs gevestigd was, gekocht door een projectontwikkelaar, die er andere winkels, woningen en appartementen gepland heeft. Afgesproken was toen dat de winkel er nog minimaal één jaar mocht blijven zitten, maar er werd uitgekeken naar een nieuwe locatie.

 

In 2018 stopte Jan's Broer Freek met z'n bedrijf Kok Wonen vanwege zijn pensionering. Indertijd was dat verwarrend omdat Kok Wonen (designmeubelen) en Kok Interieurs (meubelen, tapijt, gordijnen, behang en verf) in hetzelfde pand gevestigd waren, hoewel er wel een scheiding tussen de twee zaken was. De ingang van Kok Wonen zat aan de Achterstraat, die van Kok Interieurs aan de Gervenhof.

 

Een andere broer uit het generaties lang bestaande familiebedrijf, Harry Kok, heeft een beddenzaak aan de Dorpsstraat.Links

www.kokinterieurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, woninginrichting, behang, verf, tapijt, vloer, laminaat, parket, pvc, detail, retail, winkel, omzet, verkoop, overname, stoppen, sluiten, beŽindiging, kok interieur, putten, #kokinterieur, #kokwonen

Gerelateerd nieuws
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Nieuw bed Pure
Beddenmaker Loof maakt naar eigen zeggen duurzame houten bedden in Nederland en heeft nu een nieuw model in de collectie.
lees verder
PPC Nieuwegein
In de zomer van 2021 verwacht de Plinten & Profielen Centrale (PPC) een zesde filiaal te openen in NIeuwegein.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden