Kok Putten stopt

Maandag 02 november 2020

De gerennomeerde interieurzaak Kok Interieurs uit Putten heeft besloten om de onderneming te beŽindigen.
Kok Putten stopt

DIrecteur Jan Kok overleed dit voorjaar, op maandag 6 april op 68-jarige leeftijd door een hartinfarct. Zijn mede-eigenaar en vrouw Willy heeft daarna getracht een kandidaat te vinden om Kok Interieurs over te nemen. Dat is helaas niet gelukt. Daarom is, na 55 jaar - Jan begon toen hij dertien (!) jaar oud was -, besloten om het bedrijf te stoppen. De website is reeds uit de lucht.

 

Precies een jaar voor zijn overlijden was het pand waarin Kok Interieurs gevestigd was, gekocht door een projectontwikkelaar, die er andere winkels, woningen en appartementen gepland heeft. Afgesproken was toen dat de winkel er nog minimaal één jaar mocht blijven zitten, maar er werd uitgekeken naar een nieuwe locatie.

 

In 2018 stopte Jan's Broer Freek met z'n bedrijf Kok Wonen vanwege zijn pensionering. Indertijd was dat verwarrend omdat Kok Wonen (designmeubelen) en Kok Interieurs (meubelen, tapijt, gordijnen, behang en verf) in hetzelfde pand gevestigd waren, hoewel er wel een scheiding tussen de twee zaken was. De ingang van Kok Wonen zat aan de Achterstraat, die van Kok Interieurs aan de Gervenhof.

 

Een andere broer uit het generaties lang bestaande familiebedrijf, Harry Kok, heeft een beddenzaak aan de Dorpsstraat.Links

www.kokinterieurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, woninginrichting, behang, verf, tapijt, vloer, laminaat, parket, pvc, detail, retail, winkel, omzet, verkoop, overname, stoppen, sluiten, beŽindiging, kok interieur, putten, #kokinterieur, #kokwonen

Gerelateerd nieuws
Behang van natuurlijke weefsels
Eijffinger introduceert de Natural Wallcoverings III collectie. Met dit alweer derde boek wordt een aanvulling op het op het populaire grasweefsel gebracht, met nog meer kleur en structuur.
lees verder
Axolight in beweging
Verlichtingsbedrijf Axolight brengt een lineaire en modulaire lamp op de markt die volgens de firma voldoet aan de creatieve behoeften van architecten en ontwerpers door esthetiek, technologie en functionaliteit te combineren.
lees verder
Meer winst, minder omzet voor Beaulieu
De Beaulieu International Group (BIG) heeft deze week haar eerste jaarverslag gepubliceerd. De omzet is gedaald, waarbij de winstgevendheid wel is verbeterd.
lees verder
Vakblad Mobilia overgenomen
Met ingang van 1 mei 2021 zijn de uitgaverechten van vakbald Mobilia van van de BDU Vakmedia overgenomen door Business Content Media.
lees verder
 
Studie in roestvrij staal
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden