Experience Center

Dinsdag 16 januari 2024

Coretec opent een experience center in De Woonindustrie te Nieuwegein, waar tijdens beurzen en marketdays bezoek mogelijk is.
Experience Center
Experience Center

Op maandag 5 februari 2024 opent US Floors voor haar merk Coretec® Floors haar experience center in Nederland, in De Woonindustrie te Nieuwegein. Op een vloeroppervlak van maar liefst 86 m² zal je door al hun collecties kunnen bladeren, inspiratie opdoen, trainingen volgen, experts ontmoeten en nog veel meer.

 

Zoals bekend is De Woonindustrie al meer dan 30 jaar een belangrijk inkoopcentrum in de woon- en interieurbranche. Het is een ontmoetingscentrum waar exposanten, architecten, projectinrichters, retailers en wholesale brands elkaar versterken en waar detailhandelaars inkopen en inspiratie opdoen. Je vindt hier een totaalaanbod op het gebied van interieur en wonen, op een oppervlak van 40 000 m². Het Coretec Experience Center op de eerste verdieping, in expositieruimte B033.

 

Elke maandag is het bovendien Marketday, en zal iemand van het Coretec-team aanwezig zijn. Dan zijn zowel B2C and B2B klanten van harte welkom tussen 10-17h om zich te laten inspireren en adviseren door experts op het gebied van wonen en interieur. Van dinsdag tot en met vrijdag is het centrum ook te bezoeken op afspraak. Het iconische pand van De Woonindustrie is bovendien ook een inspirerende eventlocatie, waar minstens vijf evenementen per jaar georganiseerd worden, die vermeld staan op de website.

 

Naast de opening op 5 februari 2024, kan het Coretec Experience Center en De Woonindustrie zelf bezocht uiteraard worden tijdens de Voorjaarsvakdagen, van 4 tot en met 7 februari. Links

www.coretecfloors.com
www.dewoonindustrie.nl

Tags

nieuws, interieur, showroom, experience, store, vloeren, pvcvloeren, kurk, ondervloer, klikvloer, merk, eventlocatie, beurs, beursgebouw, voorjaarsdagen, meubelen, marketday, wonen, team, adviseur, accountmanager, presentatie, afspraak, marketdays, #coretec, #usfloors, #dewoonindustrie

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Nieuwe ceo voor Belysse
James Neuling is benoemd tot ceo van Belysse Group, het bedrijf achter onder andere de merken Modulyss en ITC.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
Evolutie in vloeren
Tarkett introduceert de Id Evolution, een duurzame non-pvc vloercollectie. Gemaakt met 64% mineralen voor een gezonder binnenklimaat.
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden