Plek voor Binnenhuisadviseurs

Dinsdag 16 januari 2024

Na bijna 30 jaar nemen TMC Wonen en Berg & Berg afscheid van Jouw Binnenhuisadviseurs. Dus is er plek voor nieuwe leden.
Plek voor Binnenhuisadviseurs

Nadat medeoprichters Maarten Kop en Jaap Witte in 2022 afscheid namen van het bestuur, nemen hun organisaties Berg & Berg Retail en TMC Wonen nu ook afscheid van Jouw Binnenhuisadviseurs. Hiermee is er ruimte gekomen voor nieuwe leden bij Jouw Binnenhuisadviseurs, een samenwerkingsorganisatie voor interieurspecialisten.

 

Jouw Binnenhuisadviseurs biedt haar leden een compleet marketingconcept, een private label en intensieve samenwerking met A-merk kernleveranciers. De groep is er door en voor ondernemers. In 2022 heeft er een bestuurswissel plaatsgevonden en is de koers aangescherpt. Vanaf 2024 worden de winkels nog beter ontzorgd op marketinggebied, waarbij de marketingactiviteiten specifieker worden ingezet. Er is daarom gekozen voor een verdeling in Excellent, Premium en Select Binnenhuisadviseurs. Deze diversiteit in samenwerking maakt toetreding tot Jouw Binnenhuisadviseurs laagdrempelig.

 

De groep – opgericht in 1994 − is in de afgelopen jaren uitgroeid tot een samenwerkingscollectief op het gebied van vloer-, raam- en wandproducten. De winkels opereren zelfstandig en profiteren samen van een slim marketingplan. De focus ligt op het uitdragen van de lokale winkel. Door middel van meerdere commissies zijn leden actief betrokken bij de groep. Iedereen kan zijn eigen specialisme inzetten, waardoor het beleid en de collecties samengesteld worden door en voor ondernemers.

 

Het afscheid van Berg & Berg en TMC Wonen betekent dat er ruimte is voor nieuwe leden in de Randstad en Zeeland. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de organisatie.Links

www.binnenhuisadviseurs.nl

Tags

nieuws, samenwerking, formule, ondernemers, collectief, oprichter, lokaal, ondernemerschap, raamdecoratie, vloeren, assortiment, marketing, select, excellent, premium, leden, focus, marketingplan, marketing, #tmcwonen, #bergenberg, #binnenhuisadviseurs, #jouwbinnenhuisadviseurs

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Nieuwe ceo voor Belysse
James Neuling is benoemd tot ceo van Belysse Group, het bedrijf achter onder andere de merken Modulyss en ITC.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder
Evolutie in vloeren
Tarkett introduceert de Id Evolution, een duurzame non-pvc vloercollectie. Gemaakt met 64% mineralen voor een gezonder binnenklimaat.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden