Designflooring via T&M

Maandag 11 september 2023

T&M (Textiles & More) uit 's-Gravenhage wordt vanaf 1 oktober de vertegenwoordiger voor het Britse Designflooring in Nederland.
Designflooring via T&M

T&M (Textiles & More) zal Designflooring gaan vertegenwoordigen op de Nederlandse retailmarkt en samen met het Britse bedrijf de huidige, beperkte, activiteiten uitbouwen. Designflooring biedt een brede collectie PVC vloeren aan, zowel in lijm- als klikversie.

 

Designflooring is de Europese naam voor Karndean vloeren uit Engeland (dat begin dit jaar Mflor overnam), die het eigen merk niet kan voeren op het Europese vasteland. In Nederland wordt er tot op heden met een eigen vertegenwoordiger gewerkt, waarbij de marktbewerking vanaf oktober wordt overgenomen door T&M. Dit bedrijf is tot op heden vooral actief op de projectmarkt, onder andere met een eigen gordijnencollectie.

 

Als gevolg van deze samenwerking zal Designflooring zich presenteren op de Interieur Collectie Dagen (Incoda), de interieurtextielvakbeurs die vanaf 24 september in Gorinchem wordt gehouden. Uiteraard zal het team van T&M op de stand aanwezig zijn om bezoekers verder te informeren (stand D107). Registreren voor gratis toegangskaarten voor Incoda kan hier.Links

www.designflooring.nl
www.textilesandmore.eu

Tags

nieuws, interieur, distributie, vertegenwoordiging, buitendienst, verkoop, pvcvloeren, collectie, exclusief, gordijnen, beurs, exposant, lijmvloeren, gluedown, dryback, clickvloeren, klikvloeren, #designflooring, #textilesandmore, #t&m

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Visualisatie Meistervloeren
Het kiezen van een vloer wordt heel eenvoudig met de Meister Interior Designer met unieke verlanglijstfunctie.
lees verder
 
Kei collectie
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden