Najaarsvakdagen van start

Maandag 11 september 2023

Ze zijn weer begonnen! De eerste dag van de Najaarsvakdagen zit er weer op. Het evenement in De Woonindustrie (DWI) duurt nog een aantal dagen, dus reis vooral af naar Nieuwegein op 11, 12 of 13 september.
Najaarsvakdagen van start
Najaarsvakdagen van start Najaarsvakdagen van start Najaarsvakdagen van start

Zoals interieurprofessionals gewend zijn tonen de (vaste) standhouders van DWI tijdens de Najaarsvakdagen hun nieuwe collecties, maar de vakbeurs is voornamelijk een kans om elkaar weer te ontmoeten. Recor Group opende vier showrooms in het centrum, van zowel Recor, Varam, Sofabed en Recor Bedding met een oppervlakte van 500 m² in de Woonindustrie. Op de stand van Sofabed draait het om de combinatie van volwaardig slaap- én zitcomfort in één. Naast de modulaire modellen Damien, Dean (foto 1) en Agio stelt het merk ook een aantal nieuwe budgetvriendelijke slaapbanken voor. Recor toont bankstellen, handgemaakt van oa Italiaans leer (model Vito, foto 2).

 

De merken van Left Label collections zijn natuurlijk ook in Nieuwegein van de partij. Coesel collection presenteert strakke kasten in nieuwe kleuren en opstellingen op de Design afdeling. Sits geeft een sneakpreview van de 2024 collectie in het Atrium. Daarnaast is in deze showroom voor het eerst de Classic Collection Scandinavische vloerkleden te zien (foto 3).

 

Slaapmerk Aya of Sweden introduceert in DWI onder meer een luxe topper Aya® 04 met Talalay en Soft Touch Pocket. Daarnaast toont het bedrijf een nieuwe boxspring, voorzien van een patenteerd hoeslaken met ritssluiting. Het bed wordt gemaakt in Zweden en is volgens de firma voorzien van een uniek verenpakket dat doorzakken verleden tijd maakt (foto 4).Links

www.dewoonindustrie.nl
www.ayaofsweden.com
www.leftlabel.nl
www.recor.be
www.recor-group.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen, #ayaofsweden, #leftlabelcollections, #recor, #recorgroup, #sofabed

Gerelateerd nieuws
Elegante deurmatten in interieur
[Sponsored artikel] - Bij de inrichting van je woning zorg je er onder meer voor dat je meubels bij elkaar passen de muren een mooie kleur krijgen en kunstwerken aan de wand hangen. Maar heb je ook aan een passende deurmat gedacht?
lees verder
Ontwerptalent op Trendz
Iedereen die zich professioneel met woonaccessoires bezig houdt is van 25, 26 en 27 augustus weer welkom in Evenementenhal Gorinchem, voor vakbeurs Trendz. Op het evenement zijn ook verschillende ontwerptalenten aanwezig.
lees verder
 
K+R Interior Concepts failliet
lees verder
Lifestyle beurs Nordstil komt eraan
Geïnspireerd worden door de nieuwste trends en innovaties in de wereld van lifestyleproducten, geschenkartikelen en woningdecoratie? Nordstil, dé lifestyle vakbeurs, staat binnenkort weer voor de deur in het bruisende Hamburg.
lees verder
Vlaamse industrie bepleit daadkracht
De vier algemeen directeuren van de grootste industriële sectorfederaties in Vlaanderen hebben een opiniestuk gepubliceerd getiteld ‘Dringend gezocht: politieke daadkracht voor een sterke en veerkrachtige industrie’.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden