Dekbed-Discounter in bed met De Arend

Dinsdag 25 juni 2019

Dekbed-Discounter en meubelhandel De Arend gaan samen verder, zo melden diverse media. Het nieuwe bedrijf gaat Jamani heten.
Dekbed-Discounter in bed met De Arend

Dekbed-Discounter.nl is al jaren online actief op slaapgebied, maar probeerde al enige tijd zijn assortiment uit te breiden. Zo werd in mei nog bekend dat het bedrijf banken gaat verhuren. Door de fusie met projectinrichter De Arend wordt het aanbod in één klap enorm uitgebreid, terwijl de meubelhandel profiteert van de online expertise van Dekbed-Discounter.

 

Het nieuwe bedrijf heeft 100 medewerkers en is goed voor een omzet van € 60 miljoen. Hiervan is € 40 miljoen afkomstig van Dekbed Discounter en € 20 miljoen van De Arend. Voor dit jaar mikt het bedrijf volgens Niels Verwij, eigenaar van Dekbed-Discounter, op € 100 miljoen, met winst.

 

Beide bedrijven houden een eigen hoofdkantoor en de meeste personeelsleden blijven op hun vertrouwde plek. De nieuwe naam Jamani bestaat overigens uit de voorletters van de drie oprichters en eigenaren: Jarno Goesten van De Arend en Maurice Rustwat en Niels Verwij van Dekbed-Discounter.Links

www.de-arend.com
www.dekbed-discounter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, boxspring, detail, retail, nachtrust, kussen, matras, tijk, boxsping, beddengoed, lakens, overtrek, bedtextiel, dekbedovertrek, dekbed, laken, kussen, sprei, bedmode, dekbed, kussen, huur, lease, verhuur, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project, restaurant, woninginrichting, woninginrichtingsproducten, online, webshop, internet, meubel, woonkamer, kantoor, bank, meubelen, overname, verkoop, verkocht, fusie

Gerelateerd nieuws
Make-over toonzaal Dez
De bedrijfstoonzaal van De Eiken Zetel (Dez) in Eeklo krijgt een grote make-over. Een oppervlakte van 560 vierkante meter is volledig gestript en krijgt een volledig nieuwe invulling.
lees verder
 
Meer cash & carry Mars & More
lees verder
Rondhangen met Ethimo
De loungecollectie Allaperto is voortgekomen uit een samenwerking tussen Ethimo en Matteo Thun en Antonio Rodriguez. De collectie is nu beschikbaar in twee nieuwe varianten,Veranda en Nautic. Ook krijgt de collectie er een hangfauteuil bij.
lees verder
Obscure blokken in ETC
Vorige week is er een nieuwe exposant in het ETC Design Center Europe in Culemborg neergestreken. Een mysterieus merk met een prachtige presentatie.
lees verder
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden