Dekbed-Discounter in bed met De Arend

Dinsdag 25 juni 2019

Dekbed-Discounter en meubelhandel De Arend gaan samen verder, zo melden diverse media. Het nieuwe bedrijf gaat Jamani heten.
Dekbed-Discounter in bed met De Arend

Dekbed-Discounter.nl is al jaren online actief op slaapgebied, maar probeerde al enige tijd zijn assortiment uit te breiden. Zo werd in mei nog bekend dat het bedrijf banken gaat verhuren. Door de fusie met projectinrichter De Arend wordt het aanbod in één klap enorm uitgebreid, terwijl de meubelhandel profiteert van de online expertise van Dekbed-Discounter.

 

Het nieuwe bedrijf heeft 100 medewerkers en is goed voor een omzet van € 60 miljoen. Hiervan is € 40 miljoen afkomstig van Dekbed Discounter en € 20 miljoen van De Arend. Voor dit jaar mikt het bedrijf volgens Niels Verwij, eigenaar van Dekbed-Discounter, op € 100 miljoen, met winst.

 

Beide bedrijven houden een eigen hoofdkantoor en de meeste personeelsleden blijven op hun vertrouwde plek. De nieuwe naam Jamani bestaat overigens uit de voorletters van de drie oprichters en eigenaren: Jarno Goesten van De Arend en Maurice Rustwat en Niels Verwij van Dekbed-Discounter.Links

www.de-arend.com
www.dekbed-discounter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, boxspring, detail, retail, nachtrust, kussen, matras, tijk, boxsping, beddengoed, lakens, overtrek, bedtextiel, dekbedovertrek, dekbed, laken, kussen, sprei, bedmode, dekbed, kussen, huur, lease, verhuur, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project, restaurant, woninginrichting, woninginrichtingsproducten, online, webshop, internet, meubel, woonkamer, kantoor, bank, meubelen, overname, verkoop, verkocht, fusie

Gerelateerd nieuws
Bedden.nl failliet
De eerste aanbieder van het leasen van bedden, Bedden.nl, tevens een ambitieuze online speler, heeft het niet gered en is gisteren failliet verklaard.
lees verder
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
 
Leasen bij Leen
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday én de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden