Dekbed-Discounter in bed met De Arend

Dinsdag 25 juni 2019

Dekbed-Discounter en meubelhandel De Arend gaan samen verder, zo melden diverse media. Het nieuwe bedrijf gaat Jamani heten.
Dekbed-Discounter in bed met De Arend

Dekbed-Discounter.nl is al jaren online actief op slaapgebied, maar probeerde al enige tijd zijn assortiment uit te breiden. Zo werd in mei nog bekend dat het bedrijf banken gaat verhuren. Door de fusie met projectinrichter De Arend wordt het aanbod in één klap enorm uitgebreid, terwijl de meubelhandel profiteert van de online expertise van Dekbed-Discounter.

 

Het nieuwe bedrijf heeft 100 medewerkers en is goed voor een omzet van € 60 miljoen. Hiervan is € 40 miljoen afkomstig van Dekbed Discounter en € 20 miljoen van De Arend. Voor dit jaar mikt het bedrijf volgens Niels Verwij, eigenaar van Dekbed-Discounter, op € 100 miljoen, met winst.

 

Beide bedrijven houden een eigen hoofdkantoor en de meeste personeelsleden blijven op hun vertrouwde plek. De nieuwe naam Jamani bestaat overigens uit de voorletters van de drie oprichters en eigenaren: Jarno Goesten van De Arend en Maurice Rustwat en Niels Verwij van Dekbed-Discounter.Links

www.de-arend.com
www.dekbed-discounter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, boxspring, detail, retail, nachtrust, kussen, matras, tijk, boxsping, beddengoed, lakens, overtrek, bedtextiel, dekbedovertrek, dekbed, laken, kussen, sprei, bedmode, dekbed, kussen, huur, lease, verhuur, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project, restaurant, woninginrichting, woninginrichtingsproducten, online, webshop, internet, meubel, woonkamer, kantoor, bank, meubelen, overname, verkoop, verkocht, fusie

Gerelateerd nieuws
Orgatec 2020 groeit
De biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen van 27-31 oktober 2020 lijkt flink te groeien dankzij nieuwe exposanten.
lees verder
 
Smart Living op IMM
lees verder
Dum verhuisd
Meubelfabriek Dum bv is verhuisd van Amsterdam naar een voormalige munitiefabriek in Zaandam.
lees verder
Bebob en Vloerenschuur failliet
Ondanks de aanhoudende goede omzetcijfers in de interieurbranche zijn er soms toch retailers die het helaas niet redden. Zoals recent Bebob en Vloerenschuur.
lees verder
Studenten KW1C op Milaan Designweek
Ontwerp een product dat duurzaam en interactief is, met als thema Social design: de opdracht voor de designwedstrijd voor studenten van Meubeldesign en Human Technology van het Koning Willem I College. De winnaars exposeren op de Milaan Designweek 2020.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden