Nieuwe modellen van Milano Bedding

Dinsdag 25 juni 2019

De Italiaanse beddenfabrikant Kover srl introduceert onder haar label Milano Bedding twee nieuwe bedden, Bahamas en Naxos.
Nieuwe modellen van Milano Bedding
Nieuwe modellen van Milano Bedding Nieuwe modellen van Milano Bedding Nieuwe modellen van Milano Bedding

Milano Bedding uit, natuurlijk, Milaan is gespecialiseerd in high end slaapbanken, maar produceert ook bedden. Het nieuwe bed Naxos heeft een 'rok' afwerking, met unieke stiksels. Deze afwerking geeft de indruk van een zachte jurk, die het hele bed bedekt, waardoor het een warme en doorleefde uitstraling krijgt. Uitgevoerd in linnen wordt dit effect nog meer versterkt. Het bed is beschikbaar in drie versies: vast, met opslag en met de 'Komodo-opslag'. Dit is, naast de reguliere opslag, een praktisch systeem dat de lattenbodem en het matras verhoogt. Dit vergemakkelijkt het opmaken van het bed.

Het tweede nieuwe bed heet Bahamas en heeft een gestikt hoofdbord en bedbodem. Het slaapmeubel is beschikbaar met een vaste lattenbodem of met twee opbergvarianten, een normale opslag onder de matras of met de bovengenoemde  'Komodo-opslag'.

 

De hoes van beide bedden is volledig afneembaar en wasbaar, afhankelijk van de stof die de klant kiest. De bedden wordt gedemonteerd geleverd. In Nederland en België wordt Milano Bedding vertegenwoordigd door Peter van Lommel, van Interior Collections.Links

www.interiorcollections.eu
www.milanobedding.it

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, matras, ledikant, nachtrust, slaapbank, boxspring, #bahamas, #naxos, #milanobedding, #interiorcollections

Gerelateerd nieuws
 
Arli overgenomen
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
Emma verkocht
Na eerdere aankondiging en goedkeuring van de mededingingsautoriteiten zijn meer dan de helft van de aandelen in de succesvolle matrassenverkoper Emma - The Sleep Company nu overgedragen.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder
 
Let's meet again op MBB!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden