Nieuwe modellen van Milano Bedding

Dinsdag 25 juni 2019

De Italiaanse beddenfabrikant Kover srl introduceert onder haar label Milano Bedding twee nieuwe bedden, Bahamas en Naxos.
Nieuwe modellen van Milano Bedding
Nieuwe modellen van Milano Bedding Nieuwe modellen van Milano Bedding Nieuwe modellen van Milano Bedding

Milano Bedding uit, natuurlijk, Milaan is gespecialiseerd in high end slaapbanken, maar produceert ook bedden. Het nieuwe bed Naxos heeft een 'rok' afwerking, met unieke stiksels. Deze afwerking geeft de indruk van een zachte jurk, die het hele bed bedekt, waardoor het een warme en doorleefde uitstraling krijgt. Uitgevoerd in linnen wordt dit effect nog meer versterkt. Het bed is beschikbaar in drie versies: vast, met opslag en met de 'Komodo-opslag'. Dit is, naast de reguliere opslag, een praktisch systeem dat de lattenbodem en het matras verhoogt. Dit vergemakkelijkt het opmaken van het bed.

Het tweede nieuwe bed heet Bahamas en heeft een gestikt hoofdbord en bedbodem. Het slaapmeubel is beschikbaar met een vaste lattenbodem of met twee opbergvarianten, een normale opslag onder de matras of met de bovengenoemde  'Komodo-opslag'.

 

De hoes van beide bedden is volledig afneembaar en wasbaar, afhankelijk van de stof die de klant kiest. De bedden wordt gedemonteerd geleverd. In Nederland en België wordt Milano Bedding vertegenwoordigd door Peter van Lommel, van Interior Collections.Links

www.interiorcollections.eu
www.milanobedding.it

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, matras, ledikant, nachtrust, slaapbank, boxspring, #bahamas, #naxos, #milanobedding, #interiorcollections

Gerelateerd nieuws
Merkintroductie J. Marshall by Vispring
In het voorjaar werd het Canadese Marshall Bedding, net als Vispring, onderdeel van de Flex Group. Ter nagedachtenis van de 120e verjaardag van de uitvinding van de pocketveren matras door de Britse ingenieur James Marshall in Canada, lanceert de Flex Group het nieuwe merk J. Marshall by Vispring.
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
Hoge kwaliteit in Pure hallen op IMM
Van 13 - 19 januari wordt vakbeurs IMM 2020 gehouden in Keulen. Trends spelen een belangrijke rol en de Pure wereld wordt verder uitgebreid met outdoor- en badkamerproducten.
lees verder
 
Nieuwe collecties van Mintjens
lees verder
Circulaire matras Revor
De matrassen- en beddenfabrikant Revor Group uit Kuurne brengt een 100% recyclebare matras op de markt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden