Deel DWI vakdagen verschoven

Woensdag 10 februari 2021

Hoewel de Britse variant van het corona-virus nog altijd geen potten kan breken, is de angst daarvoor wel de reden om een deel van de Voorjaarsvakdagen van DWI (De Woonindustrie) te verplaatsen.
Deel DWI vakdagen verschoven

DWI heeft besloten om de Voorjaarsvakdagen op 15 en 16 maart te verplaatsen naar 12 en 13 april. De dagen eind maart blijven wel als nu gepland staan. Het schema ziet er dan als volgt uit:

Zondag 21 maart
Maandag 22 maart
Dinsdag 23 maart
-
Maandag 12 april
Dinsdag 13 april

Let op: dit is onder voorbehoud van de aard van de eventuele versoepeling van de maatregelen. De openingstijden zijn van 10-18 uur, op zondag gaat het centrum een uur eerder dicht en maandagavond 22 maart blijft het tot 20 uur open.

Er wordt ook deze keer weer gebruik gemaakt van timeslots, waarbij per timeslot een maximaal aantal bezoekers wordt aangehouden. Er is uitsluitend toegang voor vakbezoekers, géén consumentendag. De interieurprofessionaldag blijft staan op dinsdag 23 maart.

Op verzoek van meerdere exposanten worden - naast deze gedeeltelijke verplaatsing van de Vakdagen - de Marketdays wel weer genormaliseerd. Elke vakbezoeker is zonder afspraak welkom en kan alle showrooms bezoeken. Exposanten zullen zoveel mogelijk weer op maandagen aanwezig zijn. Van dinsdag t/m vrijdag blijft DWI geopend voor vakbezoekers, uitsluitend op afspraak met één of meerdere exposanten.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.dewoonindustrie.nl/interieur-professional-dag/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, voorjaarsvakdagen, vakdagen, #interieurprofessionaldag, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi

Gerelateerd nieuws
Edelstenen op de bank
Moooi breidt zijn collectie The Extra O uit met een nieuwe serie kussens van Claire Vos. Om de kussens te maken is volgens het bedrijf een revolutionaire printtechnologie gebruikt.
lees verder
Nieuw directrice Gerflor
Vinylvloerenfabrikant Gerflor heeft een nieuwe managing director Benelux, waar Nay Tawile afscheid heeft genomen.
lees verder
Orderchamp groeit naar 25.000 retailers
Anderhalf jaar na oprichting heeft de 25.000ste retailer zich al aangesloten bij digitaal inkoopplatform Orderchamp, dat ook al meer dan 1.200 Europese merken telt! En de Digital Fair Spring loopt!
lees verder
 
Gerard Castelijn overleden
lees verder
 
Apple HomeKit voor raambekleding
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden