Deel DWI vakdagen verschoven

Woensdag 10 februari 2021

Hoewel de Britse variant van het corona-virus nog altijd geen potten kan breken, is de angst daarvoor wel de reden om een deel van de Voorjaarsvakdagen van DWI (De Woonindustrie) te verplaatsen.
Deel DWI vakdagen verschoven

DWI heeft besloten om de Voorjaarsvakdagen op 15 en 16 maart te verplaatsen naar 12 en 13 april. De dagen eind maart blijven wel als nu gepland staan. Het schema ziet er dan als volgt uit:

Zondag 21 maart
Maandag 22 maart
Dinsdag 23 maart
-
Maandag 12 april
Dinsdag 13 april

Let op: dit is onder voorbehoud van de aard van de eventuele versoepeling van de maatregelen. De openingstijden zijn van 10-18 uur, op zondag gaat het centrum een uur eerder dicht en maandagavond 22 maart blijft het tot 20 uur open.

Er wordt ook deze keer weer gebruik gemaakt van timeslots, waarbij per timeslot een maximaal aantal bezoekers wordt aangehouden. Er is uitsluitend toegang voor vakbezoekers, géén consumentendag. De interieurprofessionaldag blijft staan op dinsdag 23 maart.

Op verzoek van meerdere exposanten worden - naast deze gedeeltelijke verplaatsing van de Vakdagen - de Marketdays wel weer genormaliseerd. Elke vakbezoeker is zonder afspraak welkom en kan alle showrooms bezoeken. Exposanten zullen zoveel mogelijk weer op maandagen aanwezig zijn. Van dinsdag t/m vrijdag blijft DWI geopend voor vakbezoekers, uitsluitend op afspraak met één of meerdere exposanten.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.dewoonindustrie.nl/interieur-professional-dag/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, voorjaarsvakdagen, vakdagen, #interieurprofessionaldag, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuw projectgamma Occhio
Met Occhio+ wil Occhio een allesomvattende lichtplanning in projecten - zowel in de particuliere als in de commerciŽle sector - kunnen aanbieden. Dit concept brengt nieuwe producten en productuitbreidingen op de markt, die het toepassingsgebied van de verlichtingsproducent vergroot.
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden