De nacht in met Bonaldo

Woensdag 12 juli 2023

De Italiaanse meubelfabikant Bonaldo introduceert een nieuwe collectie, vooral bedoeld voor de slaapkamer.
De nacht in met Bonaldo
De nacht in met Bonaldo De nacht in met Bonaldo De nacht in met Bonaldo

Bonaldo ontwerpt vanuit het speciale concept B/Style: een inrichtingsvisie waarin de producten hun eigen unieke en onderscheidende uitstraling hebben, maar toch in harmonie naast elkaar bestaan, waardoor collecties ontstaan met één algemene stijl.

 

De nachtcollectie Olos, ontworpen door Mauro Lipparini, is hiervan een voorbeeld. Het onderscheidende kenmerk van de Olos collectie is gebogen hout, een natuurlijk element dat alle producten een Scandinavische inspiratie geeft en de formele eenvoud benadrukt.

 

De ster van de collectie is het Olos bed, dat centraal staat met zijn zachte ronde lijnen in combinatie met de pure vorm van het Olos nachtkastje, de royale vulling van de Olos bank en de Olos poef, die volgens Bonaldo perfect zijn voor de slaapkamer maar ook naadloos passen in elke kamer in huis.

 

Angelo Koenen Agenturen verdeelt Bonaldo in Nederland. Interior Collections doet dit in België.Links

www.bonaldo.it
www.angelokoenen.com
www.interiorcollections.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, project, kantoor, hotel, restaurant, bar, ontwerp, design, binnenhuis, architectuur, lifestyle, residentieel, meubel, bed, ledikant, nachtkastje, bureau, kaptafel, textiel, tafel, sofa, bank, zitmeubel, stoel, kast, #bonaldo, #angelokoenen, #interiorcollections

Gerelateerd nieuws
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder
Green House collection
Moooi introduceert de nieuwe Green House Beddengoed Collectie. Leverbaar vanaf najaar 2024, ontwikkeld in samenwerking met Bedding House.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder
Groei bestedingen woninginrichting
De consumptie van Nederlandse huishoudens krimpt iets in februari, maar onder meer de woninginrichting groeit wel licht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden