De nacht in met Bonaldo

Woensdag 12 juli 2023

De Italiaanse meubelfabikant Bonaldo introduceert een nieuwe collectie, vooral bedoeld voor de slaapkamer.
De nacht in met Bonaldo
De nacht in met Bonaldo De nacht in met Bonaldo De nacht in met Bonaldo

Bonaldo ontwerpt vanuit het speciale concept B/Style: een inrichtingsvisie waarin de producten hun eigen unieke en onderscheidende uitstraling hebben, maar toch in harmonie naast elkaar bestaan, waardoor collecties ontstaan met één algemene stijl.

 

De nachtcollectie Olos, ontworpen door Mauro Lipparini, is hiervan een voorbeeld. Het onderscheidende kenmerk van de Olos collectie is gebogen hout, een natuurlijk element dat alle producten een Scandinavische inspiratie geeft en de formele eenvoud benadrukt.

 

De ster van de collectie is het Olos bed, dat centraal staat met zijn zachte ronde lijnen in combinatie met de pure vorm van het Olos nachtkastje, de royale vulling van de Olos bank en de Olos poef, die volgens Bonaldo perfect zijn voor de slaapkamer maar ook naadloos passen in elke kamer in huis.

 

Angelo Koenen Agenturen verdeelt Bonaldo in Nederland. Interior Collections doet dit in België.Links

www.bonaldo.it
www.angelokoenen.com
www.interiorcollections.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, project, kantoor, hotel, restaurant, bar, ontwerp, design, binnenhuis, architectuur, lifestyle, residentieel, meubel, bed, ledikant, nachtkastje, bureau, kaptafel, textiel, tafel, sofa, bank, zitmeubel, stoel, kast, #bonaldo, #angelokoenen, #interiorcollections

Gerelateerd nieuws
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Karpethal op Heimtextil vol
De nieuwe Carpets & Rugs hal op Heimtextil is volgeboekt en telt nu ongeveer 100 fabrikanten en merken, een mooi aantal voor het nieuwe platform, waar ze naast hun nieuwe producten ook duurzame concepten zullen presenteren.
lees verder
BMWK steunt Imm talenten
Het Duitse federale ministerie van Economische Zaken en Klimaatactie (BMWK) zal in 2024 opnieuw de deelname van innovatieve jonge bedrijven aan Imm Cologne ondersteunen.
lees verder
Beter Bed aandeelhouders akkoord
De aandeelhouders van Beter Bed hebben unaniem ingestemd met de voorgenomen overname van het bedrijf door investeerder Torqx.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden