De nacht in met Bonaldo

Woensdag 12 juli 2023

De Italiaanse meubelfabikant Bonaldo introduceert een nieuwe collectie, vooral bedoeld voor de slaapkamer.
De nacht in met Bonaldo
De nacht in met Bonaldo De nacht in met Bonaldo De nacht in met Bonaldo

Bonaldo ontwerpt vanuit het speciale concept B/Style: een inrichtingsvisie waarin de producten hun eigen unieke en onderscheidende uitstraling hebben, maar toch in harmonie naast elkaar bestaan, waardoor collecties ontstaan met één algemene stijl.

 

De nachtcollectie Olos, ontworpen door Mauro Lipparini, is hiervan een voorbeeld. Het onderscheidende kenmerk van de Olos collectie is gebogen hout, een natuurlijk element dat alle producten een Scandinavische inspiratie geeft en de formele eenvoud benadrukt.

 

De ster van de collectie is het Olos bed, dat centraal staat met zijn zachte ronde lijnen in combinatie met de pure vorm van het Olos nachtkastje, de royale vulling van de Olos bank en de Olos poef, die volgens Bonaldo perfect zijn voor de slaapkamer maar ook naadloos passen in elke kamer in huis.

 

Angelo Koenen Agenturen verdeelt Bonaldo in Nederland. Interior Collections doet dit in België.Links

www.bonaldo.it
www.angelokoenen.com
www.interiorcollections.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, project, kantoor, hotel, restaurant, bar, ontwerp, design, binnenhuis, architectuur, lifestyle, residentieel, meubel, bed, ledikant, nachtkastje, bureau, kaptafel, textiel, tafel, sofa, bank, zitmeubel, stoel, kast, #bonaldo, #angelokoenen, #interiorcollections

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
Nieuwe directeur Modint
Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
lees verder
Kleinste Ikea
Ikea opent kleinste vestiging van Nederland in Leeuwarden. Dit Plan & Order Point zorgt voor goede bereikbaarheid in Friesland.
lees verder
Leveringsproblemen Emma Sleep
Emma Sleep heeft toegegeven dat de klantenservice de laatste tijd niet optimaal was, waardoor klachten niet goed afgehandeld zijn. Hierover is overleg met de consumentenbond, waarvoor onder andere een compensatie is afgesproken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden