Wijziging directie Heimtextil

Woensdag 12 juli 2023

Margit Herberth wordt vanaf 1 september 2023 als directeur verantwoordelijk voor het segment woningtextiel van Heimtextil en vormt samen met Bettina Bär de nieuwe duale leiding van de vakbeurs voor woning- en contracttextiel.
Wijziging directie Heimtextil
Wijziging directie Heimtextil

Margit Herberth (foto 1) zal vanaf 1 september 2023 de functie van directeur Heimtextil voor het segment thuistextiel overnemen. Ze vult daarmee Bettina Bär aan, die sinds september 2022 verantwoordelijk is voor het segment thuistextiel. 'We zijn verheugd dat we Margit Herberth, een bewezen verkoopstrateeg met een sterke wereldwijde verkoop- en marketingachtergrond, hebben aangetrokken als directeur Heimtextil,' zegt Olaf Schmidt, vice president Textiles & Textile Technologies.

 

Herberth heeft meer dan tien jaar verkoopexpertise als Senior Sales Manager voor Messe Frankfurt's internationale beurzen voor consumentengoederen Beautyworld, Hair & Beauty en Christmasworld. Sinds 2018 beheerde ze als director marketing communications alle marketingactiviteiten voor de merken Paperworld, Christmasworld en Creativeworld en was ze verantwoordelijk voor het ontwerp van wereldwijde merkcampagnes in de consumentengoederensector, bijvoorbeeld voor Beautyworld.

Meest recentelijk, als hoofd Multimedia & Data, gaf ze leiding aan strategische performance marketing, waaronder de implementatie van gerichte smart data-campagnes, evenals de verdere ontwikkeling van audio- en videoformats voor beurzen voor consumentengoederen - waaronder Ambiente.

 

Margit Herberth zal in de toekomst verantwoordelijk zijn voor het segment huishoudtextiel en daarmee voor 's werelds grootste merk- en huismerkassortiment van beddengoed, bedlinnen, badtextiel, tafel- en keukenlinnen, matrassen, slaapsystemen, woonaccessoires, dekens, kussens en textielverwerkingsmachines. Een ander belangrijk onderdeel is de verdere uitbreiding van de textielduurzaamheidsstrategie en een nog sterkere internationalisering van de Heimtextil conferentie Sleep & More.

 

Herberth vervangt Meike Kern (foto 2) als langjarige directeur, die het bedrijf verlaat voor een nieuwe professionele uitdaging. 'Naast de aanzienlijke uitbreiding van zowel nationale als wereldwijde verkoopstructuren, heeft Meike Kern ook een trendsettende rol gespeeld in de verdere ontwikkeling van Heimtextil tot een inhoudelijk platform en wereldwijd condensaat van milieuvriendelijke textielinnovaties - niet in de laatste plaats in 2011 met de initiatie van de eerste groene formats. We wensen haar het allerbeste voor haar nieuwe werkkring,' vervolgt Schmidt.

 

Heimtex wordt gehouden van 9 t/m 12 januari 2024 in Messe Frankfurt.Links

www.heimtextil.messefrankfurt.com
www.netherlands.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, directie, wisseling, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, textielindustrie, circulair, duurzaam, trend, trends, forecast, voorspelling, Heimtextil, heimtex, #heimtex, #Heimtextil, #messefrankfurt, #asianexcellence, #meikekern, #herbert

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Consument iets negatiever
Het vertrouwen van consumenten in Nederland daalde in mei een fractie, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen nam af van -21 in april naar -22 in mei.
lees verder
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden